Automobile undergång som påverkar hela ekonomin i Indiana

Indiana, som de flesta US staterna, visar en betydande ökning av arbetslösheten. Den senaste statistiken visar den nuvarande arbetslösheten vara rätt på 10,7 procent. Det är en ökning från maj månad av cirka en halv procent. Även numren är höga visade Indiana ett av de mindre höjningar av Mid-West. Det granne, Illinois hade en ökning med 0,2 procent och Kentucky hade en ökning med 0,3 procent. Under juni månad, till den statliga nära 5.000 jobb i tjänstesektorn, vilket troligen bidrog lägre arbe
Några av de vanligaste jobben hålls i staten, är detaljhandel, kassörer, mat arbetstagare prep, omvårdnad, arbetare, kontorister och lastbilsförare. Några de mest eftertraktade om sysselsättning är jobb i områdets av utrustning operatörer, glasfiberrören laminatorer, fräsmaskiner setter och planerare, och försäkring värderingsmän.

Antalet bostäder till avskärmning för staten ökar. Även den genomsnittliga kostnaden för ett hem för försäljning i Indiana är mindre än den omgivande fem staterna, antalet konsumenter som förlorar sina hem fortfarande stiger. Hem försäljningen är långsamma, så är trenden för i stort sett överallt i USA för närvarande.

Även arbetslösheten ökar, och antalet utmätningar eskalerande har Indiana visat en stadig ökning av befolkningen. Länens som är belägen närmare Chicago-området tycks vara tilltalande för konsumenterna, eftersom att de kan pendla till arbetet om de arbetar i staden, men ändå vill njuta av tystare kring är av en mer landsbygden i Indiana som ett hem bas.

Indiana erbjuder en mängd olika geografiska slutsatser. Det innefattar en fyrtio en miles vattnet på Michigansjön, som är en av de största industrikoncernerna sevärdheterna hittades i USA. Detta område producerar mycket av järn, oljeprodukter och stål används i USA även framställs i detta område är auto, mobil hem, RV, lastbils och delar buss. För jordbruksändamål, är Indiana en ledare i sojabönor, vete, råg, lök och majs produktion. Den leder också nationen i svin omsättningen.

No comments:

Post a Comment