Eget kapital Strippning När Fordringsägare Attack!

Genomförande av de bästa program för din Situationen är inte alla vi måste veta, för att skydda tillgångar via kapital strippning. Vi måste också veta vad man ska göra om ett omdöme eller annat otillåtet lien, som en federal skatt kvarstad, fäster vid rättvisa fråntagen egendom (nedan vi inkludera alla dessa säkerhetsrätters när vi använder termen "dom kvarstad). Även om en dom kvarstad inte får åläggas en faktisk aktier, om vi någonsin sälja fastigheter, kan panträtten följer sålde fastigheter
Innan vi diskuterar Foreclosures, måste vi varna för att inte alla stater behandla Foreclosures identiskt. Därför att kontrollera med en lokal advokat är ett måste innan utestängande. Med det i åtanke, Foreclosures händer vanligtvis ett av två sätt: genom rättsliga utestängning eller av en privat fest avskärmning. Den typ av utestängning beror på vilken typ av panträtten in mot fastigheten. Om en kvarstad är en inteckning, sedan avskärmning sker under domstol tillsyn. En gärning av tillit är avskärmad utan domstol tillsyn. Uppenbarligen en gärning av förtroende är lättare att utestänga, eftersom det inte innebär att domstolen, och därför en handling av förtroende bör användas som en kvarstad dokument val när så är möjligt. Oavsett dock räkna med att betala $ 2.000 till $ 5.000 till för hela utestängning processen.

Den avskärmning process kräver vanligen utstationering åtminstone ett par offentliga meddelanden om sådana i en lokal tidning eller annan publikation, och det kan ta allt från tre till sex månader från början innan själva auktionen äger rum. Auktionen kommer normalt innehas av dådet förvaltaren om kvarstad är en handling av förtroende, eller en sheriff om kvarstad är en inteckning. När en avskärmning auktion hålls är det lägsta budet vanligtvis den Kvarstaden som utestängs. Den vinnande anbudsgivaren skall betala minst denna summa, eller mer, om han bud över den lägsta. Men när budet förvärvar fastigheten, är den fortfarande föremål till ledande panträtter. Till exempel, om vi har en 500.000 $ hem med en 400.000 $ 1. Inteckning och ett 2. Lien (som är vårt kapital strippning programmet) om den för $ 250,000 och 2:e panträtten utestänger måste budgivaren betala minst $ 250.000 och han fortfarande betalar på $ 400.000 inteckning not efter han förvärvar fastigheten. Någon panträtterna junior med den utestängande Lien, dock suddas ut, och köparen inte har någon skyldighet att betala dem.

Självklart, i vårt föregående exempel köparen inte skulle få en bra affär. Han hade betala minst $ 250.000 för en $ 500.000 del av egendom, men han måste ändå betala av 400.000 $ 1. Inteckning. Man kan fråga "vad händer om man inte ett bud på auktionen, eftersom detta kanske inte en bra affär" På det här fallet, om det inte finns några anbudsgivare, då en kvarstad innehavare som avskärmad blir den nya ägaren av fastigheten, som är fortfarande föremål för högre panträtter men utan junior panträtter. Om denna panträtt innehavaren var en enhet vänligt till egendomen ägare, kan det sälja då fastigheten, och försäljningsintäkten skulle flöda in i den LLC och förblev därmed av borgenär räckhåll. Noggrann planering skulle även ge oss möjlighet att omstrukturera företaget så att Internal Revenue Code § 121 undantaget 339 på vinst vid försäljning av en personlig bostad är tillåtet när fastigheten säljs.

Sammanfattningsvis, även om kapital strippning kräver stor skicklighet att göra rätt, kreativa och kunniga planerare bör inte ha några problem att hitta en effektiv kapital strippning metod som möter deras kunders behov och samtidigt minimera kostnader och insats som krävs för att upprätthålla ett sådant program.

No comments:

Post a Comment