Envar inte kan börja använda Coupons, Det är ett Secret och det bör så förbli

Det finns massor av personer som aldrig använt en kupong. Detta är fantastiskt nyheter för alla oss som använder kuponger regelbundet. Kuponger utfärdas av tillverkare att locka sparsam konsumenterna att köpa deras produkt framför konkurrenterna. Saluföringen bakom detta lockelse är att varumärken bättre, och konsumenten omkopplaren lång sikt. De flesta företag förvänta sig att 2% av alla utfärdade kuponger kommer att lösas in. Så länge inlösen skattesatser förblir desamma fortsätter vi att seen
Flesta människor löser inte kuponger eftersom det verkar som en liten summa pengar. Det gäller för varje kupong basis. En enda $ 1 off din livsmedelsbutik räkningen kommer inte spara dig på hushållsbudgeten. Men när de används i stora mängder och vid rätt tidpunkt, kan kuponger spara konsumenter upp till 75%. Så länge andra shoppare inte innebär fångst på använda mkt kuponger på flera olika objekt varje gång de handlar är vår kupong hemlighet säkra.

Det andra skälet folk inte använder kuponger är för att vi aldrig fick lära dig använda kupongerna i kombination med butiksförsäljning uppnå stora rabatter. Vi vill inte lära våra barn hur man använder kuponger, som i själva verket, med hjälp av kuponger inte på någon hög läroplan. Det bör. Om en shopper använder ett kupong i kombination med ett i butik försäljning, kan de spara 75% på deras dagligvarusektorn köp. Om de sedan använda 30 kuponger per resa till butiken, ser de stora besparingar.

Är slutligen gången tredje anledningen flesta människor inte använder dagligvarusektorn kuponger. De känner att tiden det tar att samla kupongerna och få bruksfärdiga dem i livsmedelsaffären är för lång. De skulle snarare bara betalar fullt pris. Hurra! Jag gärna möta dessa föräldrar. De skulle hellre betala $ 50 per timme mer för sin vagn full av matvaror än mig. Jag tillbringar brukar ett timme per vecka organisera, tryckning och klippning kuponger. Jag brukar också spara genomsnitt $ 50 per vecka. Skam på dem och bra för mig.

Ändå kan vi inte riktigt låt alla känner om denna kupongen hemlighet. Du förstår, om alla använde kuponger, då tillverkarna skulle börja utfärda färre kuponger. De skulle se större procentsatser för inlösen och skulle skuren antalet kuponger i omlopp. Kupong användare skulle inte spara så mycket pengar. Så vi verkligen kan inte tillåta bara någon att börja använda kuponger. Shhhh! Berätta inte.

No comments:

Post a Comment