Finanskrisen - vändpunkter Del 2

Visste du att du kan göra leksaker ur rättvis omkring något. Det stämmer, om du någonsin tittar på stormväder och se människor utanför med sina paraplyer blåses i motsatt riktning och den person få frustrerade eftersom de inte kan få paraply fasta och de bara kasta ner, nästa gång du ser någon kasta deras paraply gå ned över och plocka upp, Varför, frågar du? Därför att paraply kan göra en barnets dag. Hur kan en paraply göra en barnets dag?

Minns du när du var barn få ett leksak som hade
Nu ta paraply som du plockat upp, avlägsna material från resten av paraply (utan att skada den). Få din nål och knapp / Carpet tråd, klipp av tråden till önskad längd (Beroende på hur stort paraply är) och tillsätt med två eller tre inches i varje ände för att göra plats för det som sys in i paraplyet och vad som är att användas för att binda till de stängda ögat krokar som placeras i baksätet / ovanpå figuren.

När du väl få det gjort du är redo att knyta ihop allting. Du vill börja med sy / binda tråden på spetsarna på paraply material, att därefter kanske du gå och slips de andra ändarna till siffran, men du vill kontrollera att du separera tråd från ena sidan till övriga eftersom du vill behålla det sida samordnade till vänster och högra sidor siffran. Du är äntligen färdig och kan gå utanför och testa dina nya leksak som redo att säljas. Ha det så kul.

No comments:

Post a Comment