Hur stavas "dålig affär"

De erbjudna Deal

Jag kommer lån dig 1 $ när du verkligen behöver det eller tror du gör. Som motprestation samtycker du att betala mig 400 $ under de kommande 12 månaderna. Hur får jag till $ 400 från $ 1? Det är enkelt. Jag lån till dig nu, och du betalar mig helt i 2 veckor på din avlöningsdag. Jag ska bara take.17 cent av att $ 1 nu som en tjänst avgiften och i två veckor om du inte betalar mig helt, jag ska rulla din lån över och debitera dig en serviceavgift. Alla totalt, i 12 månader kom
Generellt; "någon tar en hantera liknande har fått vara ur deras sinnet."

Ansluta offret

Varje avlöningsdag miljontals hårt arbetande människor i Amerika ställs inför fler räkningar betala, än de har pengar. Inflationen, nedskärningar i timmar och friställningar kämpar budgetar till max. Saker inte bara få detta sätt. Federal regeringsbeslut genom kongressen avslappnad eller förändras lagar, som ändrade utlåning regler gör det lättare att låna pengar. Många låneinstitut har tagit tillfället i akt att tjäna mer pengar på riskfyllda kortfristiga lån. Dessa lån erbjöds till konsumenterna till en högre ränta, förmodligen täcka sina risker.

Små avlöningsdag lån storefronts öppnas runt om i landet lovade att bidra till att överbrygga klyftan mellan inte tillräckligt intäkter och för höga skulder med små lån. Miljontals arkiverat i söker hjälp. En efter ett lån beviljades och i drift vid enorma räntenivåer och serviceavgifter.

Låntagarna behövde bara fylla i och underteckna en post daterad check eller tillstånd för uttag, en typ av pengar utkast till instrument, och de hade pengar de ville eller behövde. Kontrollen eller utkast behöver inte täckas förrän avlöningsdag. Detta är en snabb och enkel process för både långivare och låntagare.

Mr Murphy flyttar in

Avlöningsdag kommer och låntagare vet att de måste springa över till lånet kontor och betala av kontrollen, eller om den blir deponeras. I rusade agitation, människor ström i betalar på, eller betala av sina lån på avlöningsdag. Ett par dagar senare efter livsmedel köps in och andra räkningar betalas, pengarna tar slut. För att överleva under de närmaste 10 dagarna, låntagare återvänder till lånet kontor och skapar ett annat lån.

Den här gången Mr Murphy kommer förbi med hans problem och bestämmer sig för att stanna ett tag. Avlöningsdag kommer, men låntagaren inte kan betala av hela lånet. Att hålla studsar en check eller postväxel måste de betala på lånet med planer på att betala av nästa avlöningsdag. Ingen talade om Mr Murphy om denna plan. På grund av honom lånet kommer att rulla över flera gånger under nästan ett år.

Bota Addiction

Det verkar Mr Murphy har ett egenintresse i avlöningsdag lån företag. Han väljer sina mål, slår de mest olämpliga tidpunkten för hans offer. Offren, fångas korta av resurser och fonder vänder till avlöningsdag lån industrin att tidvattnet dem över. Mr Murphy flyttar in och snabbt skapar situationer och frågor göra lån återbetalningen nästan om inte fullständigt omöjligt. Detta håller offer på kroken för lånet och ett ställe att vistas Mr Murphy.

Avhysa Mr Murphy och hans partner i onda kräver planering, budgetering, envishet och beslutsamhet. Planering för problem hjälper ta lite av udden, när problem kommer. Det är alltid en bra idé att stoppa pengar borta för nödsituationer. Dave Ramsey tyder starkt på att bygga en katastroffond upp till $ 1000 dollar så fort som möjligt. (Www.daveramsey.com)

Vägran att DIP-i katastroffond är grundläggande för individernas och familjernas skydd. En nödsituation är inte "behöver några dollar" att gå till en film. Denna fråga kan lösas genom vrida på ett film på TV och popping några pop corn. En riktig nödsituationen ditt barn faller och bryter ett arm. Du har sjukförsäkring men har en $ 1000 avdragsgill. Om du har $ 1001 i din krisfond, du räddade bara själv en besök avlöningsdag lån kvicksand.

Inte alla finansiella frågor är denna enkla emellertid planeringen och förberedelserna kan göra sting nödens mindre smärtsamt. Utbetalande 400% ränta på en lån som hade kunnat undvikas är en inbjudan inresa eller i finansiella slaveri.

Den verkliga botemedel mot denna sjukdom är inte mer federalt förordning - de är en stor del av problemet. Personligt ansvar, ansvarighet, planering och få finansiella kunskap kan räcka långt att hålla Mr Murphys besök korta och avlöningsdag lån ur konsumenternas fickor.

No comments:

Post a Comment