Kentucky inmutad Money klättrar till 150 miljoner dollar

Enligt KY State Treasurer, är staten äger nu mer än $ 150 miljoner i outtagna egendom som tillhör medborgarna. Det enda som står mellan 200.000 människor och deras del av kakan är medvetenheten om dessa glömda tillgångar och möjligheten att lokalisera och kräva tillbaka sin Kentucky outtagna pengar.

Kentucky Statskontoret skryter om hur mycket pengar det har kommit tillbaka under de senaste 13 åren "År 1994 överlät generalförsamlingen ansvaret för outtagna fastigheten fonden till Kentucky Sta
Det är inte förvånande att de flesta människor helt enkelt avfärda tanken på outtagna medel som något slags bluff, eftersom det är svårare att tro att det finns miljarder dollar över hela landet att människor helt enkelt glömde bort under åren. Som någonsin bara "glömmer" att de har pengar någonstans? Jo, tydligen en massa människor. Inte överraskande att de stater (inklusive Kentucky) saknar resurser att spåra varje enskild person som är skyldig saknas pengar. Regeringen gör inte mycket effektivt, varför skulle tillbaka pengarna till folket vara annorlunda? Medborgare i Bluegrass staten bli tvungen att ta saken i sina egna händer om de någonsin vill upptäcka glädjen med hittade pengar.

Även om det finns dussintals olika potentiella källor till förlorade pengar i Kentucky, ger Statskontoret webbplats nedanstående lista över de vanligaste typerna: "vilande besparingarna och kontrollera konton, outtagna lön, utdelning, balanserar krediter och någon typ av kvarstående kontroller."

Ett vanligt missförstånd är att du bara ska söka efter outtagna pengar i hemlandet. Detta kunde inte vara mer fel, inte bara för att många människor har levt i många stater under hela sitt liv, men också eftersom du inte måste ha bott i, eller ens varit i en stat som kan skyldig dig pengar. Många arbetar för företag som har sina huvudkontor i annan stat. Om företagen skyldig någon pengar, men inte kan spåra upp, är den kontanta ska rapporteras till den stat där företaget är registrerat.

Förutom söka uppgifterna om mer än en stat, människor behöver söka mer än en gång, eftersom outtagna pengar listor sporadiskt uppdaterad. Om en fastighet inte har vilande länge nog för att betraktas som "outtagna" som staten kommer den ursprungliga innehavaren inte har vänt på det, vilket betyder att staten kommer inte att spela in den. Ofta, även efter det att staten har fått en särskild hänsyn kommer deras system ännu inte har ett förflutet med den för en tid, för att någon som arbetar i rätt avdelning skall fysisk lägga posten till systemet.

Med dessa frågor och dussintals, det är inte konstigt att människorna har svårt att hitta sina medel. Eftersom dessa överskott av kontanter växer, så gör det förvirring om hur man finner den, så det är viktigare än någonsin anlita en expert på detta område för att hjälpa dig i din sökning.

No comments:

Post a Comment