Tips innan de ansöker om Kreditkort

Kreditkort är attraktiva. De tillåter dig att göra inköp idag och betala för dem senare. Och som lån, som använder kreditkort kan du bygga upp din kredit historia. Ansöka om ett kreditkort ungefär som ansöker om lån; fundera behöver ges till processen så att du få bästa som uppfyller dina behov innan du hoppar i. ihåg att betrakta följande innan du gälla: Det påverkar din kredit värdering.

Närhelst du ansöka ett kreditkort en förfrågan visas på din kreditupplysning. Alltför många undersökning
Vilka ska du använda kontokort för? Kontrollera du vet hur du kommer att använda ditt kreditkort och vad du köper med den innan du tillämpas. Tänk att varje gång du använder kortet, iklädas du skuld som ni måste återbetala med ränta. Du måste näthandla. Innan du ansökan om kort, fråga vilka räntor och kreditgräns du berättigad till och shoppa runt för bästa möjliga affären. Du vill söka efter det bästa alternativet innan du bestämmer dig till någon viss kort.

Att du förstår villkoren. Innan ansökan om och acceptera ett kort, att du förstår villkoren i planen. Läs finstilta. Fråga dig själv om du har råd kortet. Vilka regler för kortet och finns det frigör för bryta dessa regler. Pre-godkända kreditkort kan vara svårt. Lånelöfte erbjudanden berätta att kreditkortsföretag har tittat på din kredit rapport och konstaterat att du få ränta och kreditgränsen som erbjuds. Men om ni verkligen kommer att få de bästa priserna beror på din inkomst, sysselsättning, och kredit historia. Det är därför viktigt att du läser kreditavtalet noggrant innan du loggar på den prickade linjen - det får begränsningar eller villkor som inte tydligt i annonsen.

TIPS: Innan du ansöka om kreditvillkor, få ett kopia av din kreditupplysningar kl http://www.annualcreditreport.com. Titta dem över noggrant. Misstag är vanliga på kredit repots, och det kan ta endast ett misstag att orsaka en kreditkort eller lån avslag. Om du inte hittar ett fel, vidta nödvändiga åtgärder för att den tas bort. Mer information om hur tvist fel besöka www.yourmoney.accion.org [http://www.yourmoney.accion.org/].

No comments:

Post a Comment