Bankrån Förebyggande Startar vid fronten

Efter en sex månaders brottsvåg i 1992, jag var dömd för fem väpnade bankrån och tjänade nästan 8 år i fängelset. Nu ett professionell talare och författare, delar jag mina tidigare erfarenheter med banker för att tillhandahålla en titt i "minnet av fienden." Jag skulle vilja dela denna insikt i samband med den eskalerande bankrånet problemet i New York.

Efter att nyligen ha läst kommentarerna från Senator Charles Schumer (DN.Y.) krav på ersättning FBI-agenter att hejda rån, samt lagstiftare
Efter att ha träffat och intervjuat över trehundra dömda bankrånare (samt en gång att vara i affärer själv), upptäckte jag några vanliga trådar att de flesta bank rånare verkar under. Den första är att alla banker är "kapslade" i viss utsträckning, oavsett om det går förbi flera gånger för att få en känsla för layout och överlämnade en berättare en tio dollarsedeln och be om en rulle av varje kvartal eller sitter ner med ett lån officer under sken av att vara intresserade ett lån. Anställda måste vara medvetet om sin omgivning, misstänkt verksamhet, kunder de inte erkänner eller något utöver det vanliga. Anteckna detaljer och beskrivningar, hälsar okända personer med ögonkontakt och engagera dem i samtal. Inga potentiella rånare önskar att någon ska få en ordentlig titt på honom eller henne. Vad som verkar vara bra kundtjänst kan också vara den bästa metoden för att förhindra ett brott eller återkallelse av detaljer som skulle kunna leda till gripandet.

Dessutom spelar en hane finns en stor roll i att avskräcka en potentiell rövare. Varför välja en institution där någon kan utmana dem? En bankrånare kommer alltid att ta minsta motståndets väg, alltid! Om du hyr en vakt är kostnadseffektivt förbud eller inte överensstämmer med en "kund" klimat, göra ett medvetet försök att anställa fler manliga rösträknare. Åtminstone gör en manlig gällande på fredagar, då över 50% av alla bankrån äga rum.

Majoriteten av bank rånare, vågar jag säga 90%, är uppträdda ut på droger, har en spelskulder eller är utan arbete och i slutet av sitt rep. Kombinera hög arbetslöshet med vårt lands fortsatta bekymmer med droger och hur lätt som spel finns att tillgå, kan vi förvänta oss endast saker att bli värre innan det blir bättre. Bankrån kommit för att stanna.

Lägga till ytterligare FBI-agenter kommer att hjälpa bara inom gripandet och återhämtning och sedan mer än 90% av alla bank rånare grips ändå, varför skulle detta vara ett speciellt område? Förbi ny, separat bankrån avgifter endast kommer att göra vår redan överbefolkade fängelser och installation av säkerhetsutrustning är ett slöseri med pengar och bara tjänar till att fjärma de berättigade kunderna.

När jag talar med bank och kredit grupper fackliga och föreningar i "rövare Proofing" sina institutioner, gör jag det klart att höga säkerhetsanordningar och skottsäkra glas är inte svaret. Svaret ligger i de som är vid fronten-deras anställda. De och de enda som har befogenhet att skicka en blivande rövare på vägen att överväga en annan institution, en som erbjuder en väg av mindre motstånd.

Troy Evans är en professionell talare och författare som är bosatt i Phoenix, Arizona med sin hund Archibald. Troy reser landet leverera Keynote-presentationer, och sedan han frigivits ur fängelset har tagit företagssektorn och föreningen plattformar med storm. Övervinna motgångar, anpassning till förändringar och pressa sig själv för att förverkliga din fulla potential. Andra högtalaren tala om dessa frågor har Troja gick dessa.

Evans gruppen

3104 E. Camelback Road, # 436

Phoenix, AZ 85016

602-265-6855

Fax: 602-285-1474

roy@troyevans.com

http://www.troyevans.com

No comments:

Post a Comment