Wells Fargo - världens säkraste US Bank

Under år 2007 Fitch Ratings som Standard & Poor's döpte Wells Fargo Bank som "Världens säkraste amerikanska banken" bygger på den statistik som under en lång period i utländsk valuta betyg. Detta har också tagit insättning överväga bankernas kreditvärdighetsbetyg på lång sikt. Med mer än 48 miljoner kunder över hela världen är detta en stor bank som erbjuder ett sortiment av banktjänster och finansiella tjänster. De huvudsakliga områden som betjänas av banken banksektorn för privatpersoner,
Wells Fargo Bank har funnits i ett eller annat sätt tjäna samhället vid varje tur sedan starten 1852 från Kalifornien. Denna bank har varit framgångsrika genom åren och har växt i alla delar med många andra finansiella institutioner slagits samman med företaget för att bilda den nuvarande Wells Fargo Bank, NA Det var också den enda bank som betygsatt med utmärkta varumärket av Standard- Poors 2007. Även om de dåliga lågkonjunkturen som drabbade USA och resten av världen decimerats många andra finansiella institut Wells Fargo Bank förvaltas behålla sin rating på AA-nivå.

Denna bank som är den fjärde största banken i USA i fråga om tillgångar och den andra största banken i USA som bestäms av insättningar och andra intäkter har ett starkt nätverk som ger dem möjlighet att stå till tjänst med olika befolkningsgrupperna det betjänar hela Amerika. Människor är försäkrade vid behandlingen av denna bank med en historia på mer än 150 år som såg många förändringar i världen och banksektorn passera genom.

Samhället har kommit att se Wells Fargo som en bank som kan lutade på. Den har 80 olika affärsområden skall ge finansiella tjänster till sina kunder. Det förtroende som har etablerats med vart och ett av bankens kontor numrering 6.650 vid senaste räkningen och växande. Styrkan av arbetskraften som gör att denna bank ska fungera på toppen eller handeln är 276.000.

Annat område som är väl representerade är gemenskapens banksektor. Denna sektor omfattar Konsumentverket Inlåning Grupper, Regional Bank, olika produkter och Wealth Management Group. Den är också en primär inteckning mäklare med oberoende filialer över hela Förenta staterna.

Brunnarna Fargo Bank syftar till att vara en tjänsteleverantör i USA för finansiella tjänster. Deras vision är att växa med samhället och de tider och framstår som en av de största företagen i Amerika. Företaget anser också att fler produkter de har möjlighet att erbjuda sina kunder mer lojala de kommer att till banken. Därför har de dedikerade sitt företag för att tjäna folket efter bästa förmåga när de gör stora företag. Konsumenterna är nöjda med alla de tjänster som kan erbjudas på banken och känner inget behov av att gå någon annanstans för alla deras ekonomiska behov. Med en enastående affärsmodell Wells Fargo Bank hoppas att tjäna samhället för århundraden framåt.

No comments:

Post a Comment