Inteckningar - Offset Inteckningar

Med ökad osäkerhet på bostadsmarknaden i Storbritannien, offset bolån blir allt vanligare.

Denna typ av plan tillåter villaägare chansen att minska intresset genom avräkning kreditsaldon mot inteckning skulder.

Detta skulle betyda detta intresse bara skulle att debiteras på nettobalansen för inteckning ger husägare chansen att spara pengar genom klippa ut ett del av deras kostnader.

Genom att kombinera bostadslån och besparingar i en offset inteckning kunde husägare hamna spara pengar p<å ränteinkomster eftersom besparingar del av avtalet skulle inte vara mottagliga den räntesats associerade med inteckningar.

Genom denna metod kan låntagarna ÖVERBETALA effektivt varje månad, medger större flexibilitet av betalningar och möjlighet att tömma sina inteckningar snabbare.

Eftersom du kombinerar besparingar med inteckningen självt finns är potentialen att använda dessa besparingar göra månatliga återbetalningar - effektivt ger dig själv en återbetalning semester.

Men om du också vill bidra lite mer än det lägsta belopp varje månad, finns det möjlighet att betala in så mycket extra du vill regelbundet, eller genom ett engångsbelopp. Även om denna metod får inte betala av lånet själv, kan det hjälpa att minska balansen, på vilken ränta beräknas.

Offset inteckningar erbjuda flexibilitet i betalningar, vilket gör att låntagarna att betala av en del av lånet som innan igen upplåning upp till det högsta beloppet för att täcka områden som hemma förbättringar.

Det finns nu ett brett utbud av olika erbjudanden för dem som vill byta bolån är de flesta kompenseras inteckningar organiseras genom inteckning mäklare snarare än direkt.

Om du vill remortgage din bostad är det lämpligt att leta upp en offset inteckning affär. Långivare vanligtvis kreditgränser för sådana lån, vilket gör att låntagarna att planera återbetalningar mer effektivt, många långivare kan också full kreditutnyttjandet fram till slutdatum för inteckningen.

No comments:

Post a Comment