Direkt konsolideringslån - Från Standard Plan på inkomst kontingenten återbetalningsplan

Förbered dig för studier är den vanligaste, och bekvämt sätt att få ett lån studielån. Men på din examen är det dags börja betala av den och du ska alltid vara beredd på det. Som student är ett de bästa alternativen få ett Direct konsolideringslån. Detta alternativ inte bara förmåner studenter men också tillgängliga för arbeta vuxna. Följande punkter kommer granska olika typer av betalningar planer och fördelar för Direct konsolideringslånet.

Förenklingar är uppenbar fördel för konsoliderings
Du inte behöver ha graderade utnyttja Direct konsolideringslånet. Under sådana lån, det är vanligt att ha gett en lägre räntesats än de människor som refinansiera när de har examen. Kanske upp till 0,6% mindre.

Standard återbetalningsplan

Låntagare som väljer Standard återbetalningsplan måste följa med kravet - åtminstone betala ett minimum av $ 50 per månad. Den maximala livslängden är tio år. Dessa människor med högre inkomster kan välja Standard Återbetalning planen eftersom låntagarna betalar minst ränta jämfört med alla fyra planer med endast tio år sikt. Låt oss ta ett exempel om ett låntagare lån 15.000 $ för sina studier med 8,25% ränta i tio år. Återbetalningen är $ 184 för 120 månader, som är lika med totalt $ 22.077. Det innebär $ 7.077 intresse han måste betala för hela löptiden, och anses vara den lägsta ränta jämfört med alla andra planer på längre sikt.

Utökade återbetalningsplan

Extended återbetalningsplan är något flexibelt än standardmetoden planen. Med samma lägsta belopp på minst $ 50 per månad, kan återbetalning förlängas mellan 12 till 30 år. Den tid som varierar beroende på det totala skuldbeloppet. Denna plan fördelar låntagare för större belopp av skulder med lägre fast betalning och upp till 30 år av återbetalningstiden. Lets vidta samma exemplet 15.000 $ lån med 8,25% räntesats över 15 års 146 $ månatlig betalning. Det kommer att vara lika med $ 26.196. Visst, under Extended återbetalningsplan intresse låntagarna får betala kommer att vara högre än Standard-planen.

Graduate återbetalningsplan

The Graduate Återbetalning Plan, med en liknande livstid som den Extended Återbetalning Plan är betalningarna lågt under första perioden och de ökar över tid, vanligen vartannat år. Denna plan passar in mellan Standard och Extended Avbetalningsplan med lägre utbetalningar från början och kommer att anpassa högre vart två år för att ge låntagare tillräckligt med tid att bygga upp sin inkomst stadigt.

Inkomst Villkorade återbetalningsplan

Beräkningen enligt inkomstskattelagen Contingent Återbetalning Plan ger låntagare årliga inkomst och familjens storlek. Månadsbetalningar som justeras varje år med en maximal livslängd på tjugofem år. Denna plan ger flexibilitet att göra betalningar enligt låntagare årsinkomsten och därigenom möjliggöra dem att undvika ekonomiska svårigheter.

Dess upp till låntagarna beslut att välja den typ av planer, hoppas jag förklaringen ovan kommer att ge en bättre förståelse om direkta skuldkonsolidering lån.

No comments:

Post a Comment