Hur man undviker Sneaky kortavgifter

Om du har just blivit ett nytt kort med ett stor hastighet, kanske du vill ta annan titt. Även om du skulle ha kunnat innebära 0% för de kommande 6 månaderna, det finns ofta en rad skickligt dolda avgifter och sanktioner att ta hänsyn till. Om du inte känner till dem sedan dessa och böter kan verkligen lägga upp, och till slut köper mycket kostar en massa pengar. Här är några råd om hur man kan identifiera och undvika dessa lömska kort avgifter.

Borttagning av förmåner

En av sneakiest avgi
Balans internpriser

Även om vissa kort erbjuder en 0% på balans överföringar, det hindrar dem inte att debitera dig en hanteringsavgift för överföringen. Trots att du inte behöver betala ränta på det överförda saldot för en tid kommer det att kosta dig pengar att överföra saldot. Om saldot är relativt låg då du kunde vara gaffel ute en rejäl andel av det totala beloppet. Se till att du kontrollerar därmed sammanhängande avgifter för balans överföringar innan du fortsätter.

Betala av de billigaste skulder

Annat förfarande som kan kosta pengar är det sätt som din kortutgivare lönar balansen du har. När du börjar betala av balansen kan kortutgivaren besluta om att betala av den högre delen av återstoden av eller lägre delen. Till exempel, om du har gjort ett saldo överföring på £ 1000 på ditt kort till 0%, och då har £ 500 i inköp till 17% av aktierna, är banken mer än troligt att betala av 0% beloppet först så att de kan tjäna pengar på intresse av det andra angivna beloppet. Om du kommer att få ett nytt kort kolla hur emittenten lönar balansen, för om man kan hitta en som betalar den dyra delen av först då kan du spara lite pengar.

Straffavgifter

Även om kortet kanske har låga räntan och en trevlig kreditgräns, om du inte håller att göra din betalning på tid då kan du få betala stora belopp i straffavgifter. Till exempel, om du har en balans mellan £ 990 på ditt kort med en gräns på £ 1000 och att du inte betalar din faktura på tid, skulle du bli träffade med en 25 £ avgift. Denna avgift kommer att sätta dig framför din kreditgräns, och undgå annan £ 25 gratis. Innan du vet att du kunde ha betalat £ 100 i avgifter bara för att vara en dag för sent med betalningen. Även om vissa kreditkort avgifter förklädda väl är det viktigt att läsa avtalet noga och kontrollera alla kostnader innan du signerar något. Om du gör detta så kommer du att undvika mest lömska kort avgifter och kunna dra nytta av din låga priser.

No comments:

Post a Comment