Tough Financial Times - 3 Viktiga Frågor

Times är platta ut tuffa just nu. Alla vet det. Javisst, vissa är där ute mår bra i den valda raden i arbete, men en stor majoritet av folket är verkligen sträcks just nu, många till den grad att förlora allt de har.

Första steget efterlevande dessa tider är att utvärdera 3 enkla frågor.

Vilka har ni? Du måste identifiera vad du har just nu. Allt material och ekonomiska resurser måste identifieras. Om det är ett objekt, kan den säljas? För hur mycket? Finansiella resurser innefattar försäk
Vad vill du skyldig? Detta är nästa och det lika stor som den första. Vem, vad och hur mycket du är skyldig. House, betalningar bil, studielån, etc. Men, du absolut måste också innehålla din månatliga kostnaderna ... verktyg, gas för din bil, livsmedelsbutik pengar, pengar till barnen i skolan, etc. Allt som en uygifter ekonomiskt måste identifieras.

Vad behöver du? Det är den biggie. Du måste nu svara på de två första frågorna, besvara denna tredje. Vilka är era prioriteringar? Vad behöver du verkligen? Gör ni ett betalning den ett fancy TV? Kom, verkligen? Bli av det. Har du två bilar men egentligen bara behöver ett? Få bort extra. Lever du i ett hus som du inte har råd? Det är dags sedan göra så svårt beslut flytta vidare.

Dessa frågor och er ärliga svar, håll nyckeln till din ekonomiska framtid. Men lura inte själv, eftersom du den enda en som kan förse dig med hjälp du behöver att överleva dessa tuffa finansiella tider.

No comments:

Post a Comment