Hedgefonder - A Brief History

Alfred Winslow Jones är under övervägande far till säkringen grundar sedan grundade han den första i 1949, trots att han hade föregångare som Jesse Livermore, Bernard M. Baruch och Benjamin Graham som drivs egenskaper hos den moderna hedgefonder länge innan honom. Var dock Alfred Winslow Jones första en använda blankning, en kommanditbolag struktur och hävstångseffekterna liksom en 20% Incentive Fee att kompensera förvaltningsmyndigheten partner.

Flesta hedgefonder ligger nuförtiden offshore,< oberoende av bosättning deras manager, investerare eller investeringar för att göra endast de skatter investeraren betala, inte också fonden. Major offshorecentrum är Caymanöarna, Dublin, Luxemburg, Brittiska Jungfruöarna och Bermudas. 75% av världens hedgefonder uppskattas vara belägen i Caymanöarna.

Eftersom hedgefonder är öppna uteslutande till kvalificerade investerare de är oftast skattebefriade från förordningar SEC, NASD och andra kvalificerade organ. Emellertid de måste bedriva sin verksamhet på konkordans till offshore bankens reglering. Sådana regler innebär vanligtvis krav på att fonden kan tas oberoende av fondförvaltare, sekretess och begränsningar det finns medel för privata investerare.

Hedgefonder har en rykte om tystnadsplikten utan de har ett stort inflytande på marknaderna sedan de verkar miljarder dollar och det är varför det har flera samtal till förordningar. Årligen ett förteckning över de 10 tio rankade bästa hedgefonder publiceras i "Institutional Investor" magazine. Edward Lampert av ESL Investments var överst earner av 2004, medan 2005 s högsta earner bestridits. Vissa tror det var James Harris Simons och andra anser att var T. Boone Pickens. 2006 främsta earner var John D. Arnold. Anmärkningsvärda hedgefonder är BluMont Capital, Citadel Investment Group, Fortress Investment Group, Goldman Sachs, Man Group, renässans Technology och tills 2006, Amaranth Advisors också skisserat mellan dem. Nicholas Maounis var grundaren av Amaranth Advisors, beläget i Greenwich, Connecticut. Genom 2004-2005 flesta av företagets kapital var elhandelsmarknaden och drivs av kanadensiska näringsidkaren Brian Hunter. Som Amaranth gjorde innan de satsats att naturgas priset skulle öka, men denna gång det inte gjorde. Priset minskade från 2,49 $ to $ 0,58, ett enorm förlust för Amaranth - cirka $ 6500000000. Sedan fonden hade över $ 9000000000 förvaltat överskred förluster 65%. Amaranth misslyckats i hålla viktigaste regeln, nämligen inte satsa mer än du har råd förlora. Amaranth likviderats dess tillgångar men i juli 2007 Brian Hunter grundade ett ny häck funna, kallade Solegno Capital Advisors, som mottog uppmärksamhet för suing dealbreaker.com. Emellertid Brian Hunter åtalades på den 25 juli 2007 från råvaruterminer Trading kommissionen (CFTC) för försök manipulation av priset naturgas terminer och för lämna falska uppgifter till New York Mercantile Exchange (NYMEX).

Hedgefonder verka i många sätt och de vanligaste är följande. En global makro teknik är söka tillgångar som mispriced förhållande till alternativ. Lång / kort equity är ett generisk term att beskriva alla säkrad investeringar i aktier. Ett skott partiskhet betonar att investeringen uteslutande kort och ett aktiemarknaden neutral gör balansen mellan korta och långa positioner. Händelsedriven möjligheter är de specialiserade i analysen av speciellt slag av händelse likhet bedrövad värdepapper, även känd som bolag som eller bli konkurs, förordning D angående till nödställda bolag utfärdande värdepapper eller koncentrationsförordningen Arbitrage mellan ett förvärvande publikt bolag och ett mål publikt bolag.

No comments:

Post a Comment