7 goda skäl att Factor din väg till en positiv kassaflödet

Factoring är försäljning av era fakturor för kontanter i stället för att vänta 30, 60 eller 90 dagar för betalning från dina kunder. Factoring företag faktor fakturor från Corporate, federala, statliga, City eller Samhällsservice. Väldigt få factoring företag hanterar konsumenten factoring. För detta är detaljister använder kreditkort Fordringar metod. Och ännu färre factoringbolag faktor regeringen avtal.

Sju stora ekonomiska skäl till faktor:

1. Factoring ökar Kassaflöde utan ökning elle
2. The factoring Processen är snabbt och enkelt att berättiga till. Din kredit eller din kreditmarknadsföretag är ett problem. Finansbolaget är endast intresserad DITT kundens kredit.

3. Olika företag tillämpar olika förfaranden för att faktor fakturor. De större mer sofistikerade företag tråd de pengar rätt in i din verksamhet checkkonto och kan använda de medel som en faktura kredit.

4. Lägga till kapital till ditt företag som inte ett lån eller en skuld är en unik finansiell trick som factoring tillhandahåller.

5. Ge dig och ditt företag med en konsekvent varje vecka kassaflödet för att möjliggöra mindre stress och mer planering.

6. Många av de större factoringbolag erbjuder professionell kundreskontra hantering. Det innebär att de tillhandahåller en samling tjänster samt en screening service för din nya potentiella kunder. När allt skulle de vill inte att du skall bli rättsligt delta med ett företag som har en historia av att betala fakturor 60 dagar för sent. Du behöver inte lägga tid eller betalar en kontorist att jaga fakturor, allt detta är gjort för er.

7. Alla avgifter i samband med factoring är avdragsgilla. Det innebär att den federala regeringen kompenserar kostnaden för dig att faktor dina fakturor. Avgifter baseras på det totala beloppet av era fakturor hur långt innan fakturorna betalas och de uppgifter som omger klienten. Oavsett avgifterna, om de är rimliga, kom bara ihåg, de är avdragsgilla!

Historia Factoring

Factoring har utövats århundraden. Romarna sålde växlar på en rabatt som gjorde fenicierna. Ordet "faktor" kommer från latin, språk Rom. Det betyder "att göra" eller "att göra." The Pilgrims resor i Amerika har finansierats genom förskott från en Faktor som tillhandahöll medel för att betala för resan. The Pilgrims återbetalas pengarna med inkomster från Amerika. Factoring till denna dag är en mycket vanlig affärspraxis i Europa medan många amerikanska affärsmän har aldrig hört talas om det. Bara i år har tusentals företag kommer Faktor miljarder dollar i kundfordringar, och de gör det i vinstsyfte, tillväxt, och i vissa fall, deras överlevnad.

No comments:

Post a Comment