Someday Du kan behöva Money For College

Alla föräldrar vill att barnen ska få ett bättre liv än de kan ha fått. För många innebär detta ett högskoleutbildning. Detta betyder du behöver pengar för sina college.

Finansiering av en examen inte kommer med en billig prislapp. College och universitet undervisning är redan $ 10.000 på i genomsnitt per termin. I nästa 18 åren kunde det mer än fördubblas till cirka 24.000 $. Dessa siffror är i-state undervisning vid offentliga universitet och högskolor. Privatskolor och out-of-state tuition
Det är absolut nödvändigt att du börja tänka ditt barns högskoleutbildning tidigt och börja planera att täcka stigande undervisning kostnaderna.

Investera i en IRA fond är en sätt att hjälpa tillhandahålla college pengar till din student. Flesta människor undersöka inköpssystem Roth IRAS särskilt om de kommer vara över 59 när deras barnet börjar college. Detta beror uttag ur ett Roth IRA konto är skattefria om du är över 59.

Annan livskraftig IRA alternativ är att få ett Coverdell ESA (detta kallades tidigare ett Education IRA). Inkomster från en Coverdell ESA är inte beskattade. Det finns vissa nackdelar med denna typ av IRA, dock.

Oavsett hur många konton som du har kan du inte bidra med mer än $ 2000 till denna typ av IRA. Det innebär att om du bara har två Coverdell ESL du skulle kunna bidra $ 1.000 varje (eller fördela pengar hur du vill) per år. Det finns också Hope stipendiet kredit. Detta college undervisning bistånd är utformade specifikt för medelklass föräldrar och elever.

Sedan har vi Hope Scholarship Credit som låter dig att kräva upp till $ 1500 per år för de två första åren som en skattekredit. Det belopp som du skulle kunna hävda beror på vad du hushållets totala inkomst.

Du kanske kan vara berättigad till en Lifetime Learning Credit efter de första två åren av college. alla som är avsedd att hjälpa oss att betala kostnaden för eftergymnasial utbildning. Till skillnad från Hope Scholarship Credit, men kan Lifetime Learning Credit användas för att betala för bara en klass, så den studerande inte nödvändigtvis vara inskrivna på heltid.

En sak att tänka på med IRAS och pedagogiska skattelättnader är att om du inte använder dessa medel som kollegium pengar kan det ibland vara straff som innefattar att behöva sedan betala skatt på pengar.

Emellertid är det viktiga för dig just nu för att inleda processen med att planera för att lämna college pengar för din student när de behöver det. Om du börjar tidigt, du har lite problem med att spara tillräckligt med pengar för att helt betala för sin utbildning.

No comments:

Post a Comment