Hur man ansöker om en Ballong Mortgage

I en ballong inteckning, är den slutliga utbetalningen alltid är större än regelbundna betalningar. Efter den tidtabellsenliga sikt är återstoden betalas i sin helhet. Vanligtvis en ballong hypotekslån, oavsett om det första, andra eller tredje får ha en löptid på allt mellan en och tjugofem år.

Om du vill ansöka om en ballong inteckning finns det vissa steg som du måste förstå och gå igenom. För att guida dig med varje, läsa på följande:

1. Begära att ett finansiellt institut som erbjuder< inteckning. Behandla ballongen inteckning vara samma som för andra inteckning. Om du är bekant med stegen vid ansökan om ett annat slags lån ballongen inteckning: s åtgärder är i grunden samma sak. Du måste säkra samma handlingar och underteckna nödvändiga dokumenten.

2. Alltid vet vad räntan är. I en ballong inteckning är räntan nästan alltid fastställts för ett viss period. För det mesta, kan kommissionen utföra ett lägre intresse för första åren av lånet. Allt beror på tjänsteleverantören. Det är ditt ansvar att veta hur mycket ränta du måste betala.

3. Veta när återstoden förfaller. Som påpekats tidigare i en ballong inteckning blir balansen på grund efter en viss tidsperiod. Betalar man en del av beloppet i lika stora delbetalningar under angiven tid. När termen upp, är du skyldig att betala hela balans. Veta när du måste betala för den gör dig beredd och ger dig möjlighet att planera för framtiden.

4. Veta om det finns en möjlighet att refinansiera när förfallodagen kommer. Så du behöver inte betala balansen i en stor summa, be lånar institution om de är villiga att refinansiera beloppet. Detta är ett bra alternativ för människor som kanske inte har en stor summa pengar på en gång tillräckligt för att täcka återstoden.

5. Veta om det finns en möjlighet att förlora refinansiera alternativet. Vissa inteckning bolag ger ut en refinansiering av alternativ till kunder men för en uppsättning villkor. De kan kräva mortgagers åstadkomma snabb utbetalning. The refinansiera alternativ kan hjälpa mycket. Du måste känna till riktlinjerna och komma ihåg det.

6. Veta om du har att få rätt till refinansiering lån. Refinansiering har blivit ett privilegium och inte en rättighet för människor under en ballong inteckning. Vissa inteckning intuitioner skulle pröva din förmåga att betala. Därför måste du ansöka om refinansiering lån. Finansieringen institutionen kan kräva att du passerar och underteckna dokument igen.

7. Bedöma din betalningsförmåga. Med alla dessa sa, du måste kontrollera din ekonomiska ställning och förmåga. Med ränta, den ordinarie utbetalningen, och att refinansieringen alternativet, ärligt avgöra om du har råd med en ballong inteckning, eller om att få ett är genomförbart. Ett felaktigt beslut kommer att få stora effekter på din ekonomiska status.

8+ Analysera alla möjliga värsta fall-scenario. Före rubriken på en ballong inteckning eller en inteckning för den delen, måste du vara beredd på det oväntade saker. Exempel kan vara att förlora ditt jobb, en inkomst option eller liknande situationer. Det övergripande alla ekonomiska landets tillstånd kan behöva analyseras.

Nio. Rådgör med en opartisk sakkunnig. Några finansiering sakkunniga och experter inteckning är mer än villiga att lämna önskemål om rådgivning till människor som behöver det. En del gör även det gratis. Försöka finna de människor som kan hjälpa dig mest. Och lära av dem.

10. Arkiv för lånet. Efter allt var dukat och de små saker är uträtat, bör du kunna tryggt underteckna ansökningsblanketten och fortsätt med det. Se bara till att varje detalj är väl omhändertagen. Det är det viktigaste här.

Dessa är de 10 saker du bör göra vid ansökan om en ballong inteckning. Varje steg är lika viktig än de andra. Alltihop är listade, så att du kommer att styras om detta och som avgör, om en ballong inteckning är rätt för dig eller inte.

No comments:

Post a Comment