Wisconsin State Oanvända pengar

Amerikanska staten regeringar har varit svårt att trycka tillbaka oinlösta kontanter och egendom till dess rättmätiga ägare. Idag har mängden nått enorma proportioner och ett utmärkt exempel på denna förekomst är Wisconsin staten.

Man har uppskattat att Wisconsin State Treasurer sitter över $ 145 miljoner outlösta kontanter och tillgångar som lagligen tillhör sina medborgare, men de flesta av dem är okunniga om det. Wisconsin staten har instrumentellt att sprida information om orsak och har f<örsökt sitt bästa för att informera de personer som genom att skicka memos och inlägg.

Staten har även gått till den nivå att anta lagar som konsekvent skulle skydda outlösta äganderätten och skulle vidta nödvändiga åtgärderna för att överlämna den till den rätta ägaren eller legala arvingar. För just detta ändamål har staten publiceras även namnen på ägarna till oinlösta egendom i regionala annonser.

Gensvaret har varit mycket ljumt och inte många människor faktiskt lägger fram att hävda sina kontanter. Även om beloppet stiger varje år, är människor som inte tillräckligt initiativ att hävda sina egna pengar och egendom.

Wisconsin skapar historia

Wisconsin skapar nya milstolpar i antalet påståenden som betalas i en enda månad. Enligt ett pressmeddelande den 31 mars, 2010 av Dawn Marie Sass, State Treasurer i Wisconsin, bröt statens kassör kontor rekord i antalet oinlösta fastighet som utbetalats i en månad. Man har uppskattat att staten rensas $ 3.000.000 på 4.848 fordringar på en enskild månad. Kontoret har betalat ut 9.646 fordringar värda 8 miljoner de senaste tre månaderna.

Wisconsin har varit innovativa i att bädda in ett påskyndat program för snabb granskning och godkännande av fordringar på $ 200 eller mindre. Denna snabba process har varit mycket effektiv i chucking bort allt långsammare i processen genom att effektivt avskaffa mindre värden. Staten skatten har även meddelat sin planerade turné som täcker hela 72 län i syfte att sprida kunskap om det outlösta kontanter och egendom lista.

Fordringar med enkel och bekväm

Hela processen att ansöka kontanter och fastigheter har blivit mycket lätt. Kan du logga in på officiella hemsidan för staten och foder i ditt namn och ID. Under sökningen, om något kommer upp på ditt namn kan du klicka fastigheten ID-nummer, och kan starta processen med att hävda. Kom alltid ihåg att fylla giltiga uppgifter för att framgångsrikt genomföra denna process. Staten skulle komma tillbaka till dig med 10 dagar och det kommer att informera dig om ytterligare dokument som krävs för processen för validering.

No comments:

Post a Comment