Vet du vilket hotell att bo på?

Så fort du börjar fundera hotell, det är uppenbart att du reser - antingen för nöje eller företag. Detta kan ha en stor inverkan på val man gör. Om dess 'för nöje betoningen är på närhet till sevärdheterna och fläckar av turist intresse, medan om i affärer betoningen ändringarna närhet till affärs transaktionskanaler och tid tar för pendla.

Det finns olika kriterier överväga medan välja hotellet. Är det billigaste det bästa val? Mestadels aldrig, inte ens för budgetmedvetna. De kan ha billiga< rum, men erbjuds bekvämligheter är avgrundsdjup och mestadels inte tillgänglig. Om du reser med familjen, då barn skulle har något att göra. Därför gå för en hotell som har anläggningarna även om det kostar några dollar mer. Åtminstone hela familjen kommer att ha någon verksamhet eller annat sätt ta del av. I längden det fungerar mer ekonomiska och fredlig.

Ett hotell i närheten av där du måste tillbringa större delen av din tid? Om det är ett affärsresa och behöver vara nära downtown kanske det bästa alternativet inte vara det en närmast. Flesta downtown hotellen är "verksamhet" hotell och tillgodose företagskunder. Deras skattesatserna högre och faciliteter minimal eftersom affärsmannen förväntas vara ute hela dagen. Det skulle vara lämpligt att välja ett hotell inte alltför långt borta där du får ett bättre avtal och eventuellt få fler bekvämligheter för din bekvämlighet. För långt bort och du kanske få en bra skattesats men pendla skulle lämna dig uttömd vid tiden din nå din mötet.

Vad bekvämligheter bör du leta efter? Det paket som du väljer bör täcka dina behov i det bekväma rum, service som tillhandahålls av hotellet och inte minst de bekvämligheter som hotellet erbjuder. Du och din familj kommer att spenderar avsevärda tid där och hotellet bör ha möjligheter att göra tiden tillbringat där lustfyllt och lämnar dig känsla bra. Återigen går inte i för billigaste eftersom ett lycklig familj vid slutet av dagen är värt det. Fråga om faciliteter före ni bokar och göra så först efter figuring ute vilka som skulle användas och åtnjuts av dig. Ett icke-spelare i en kasino hotell vore en avfall, skulle inte det?

Hur omkring närhet? Om du har flugit in i staden för en affär, då söker ett hotell nära affärsdistriktet kanske inte en idealisk lösning. Överväg avståndet från flygplatsen också, eftersom du slutar din resa där. 'Flygplats' hotell avgift också en premie för vara så nära flygplatsen. De måste ibland betala flygplatsavgifter för parkeringshus på flygplatsen och detta överförs till kunden. Det vore kanske tillrådligt, i fråga om kostnader och tid, att välja en hotell halvvägs mellan flygplatsen och din verksamhet destination och få bästa av två världar.

No comments:

Post a Comment