Gör vad du älskar - pengarna kommer att följa

Jag pratade en gång på ett mycket framgångsrik affärsman, en kille som har mer pengar än han kan hitta saker att göra med. Han verkade inte försöka hårt för att bli rik som andra rika människor jag kände. Han var rik och pengar tycktes komma till honom lätt. Han hade dessa råd:

"" Följ det du älskar och pengarna kommer att följa dig "

Vid den tidpunkten hade det inte helt sjunka in i dag, jag förstår fullständigt vad han menade.

När du gör något som man älskar, det gör du inte "försöker< hård" att göra det, är din stressnivå mycket låg. Du verkar spela istället för att arbeta. Du kan arbeta under mycket långa timmar utan större ansträngning. När du gör något som du inte tycker om, du måste prova hårt, övertyga dig själv om användningen av vad du gör och kämpa den naturliga tendensen att inte göra det. Allt verkar onaturligt.

Nästan allt under solen har en betydelse för någon och om du vet hur att marknadsföra din kompetens, är någon beredd att betala för sådan kompetens. Måste man spela fotboll eller skriv? Gillar du att meditera? Det finns marknader för dessa färdigheter. Du kan lära människor att meditera och få betalt för den. Kan du spela fotboll och gör stora pengar. Du kan ghostwrite och få betalt för det.

Talar du annat språk och vill hjälpa människor att få sitt budskap från en språk till ett annat? Du kan bli en översättare

Tänk på din naturliga färdigheter och börja tjäna pengar

No comments:

Post a Comment