Har du lider av Underearning?

Detta ämne kan ockupera månader fokus och diskussion och är täckt djupgående i vår Fresh finansieringsplan. Först en bekännelse: Underearning är ett av de skäl som jag leddes att utföra detta arbete. Efter 10 år (10 år!) att tjäna samma lön (och det var mer än 2 arbetstillfällen) Jag tänkte, "Varför detta håller händer?! Varför kan jag inte bryta min lön hinder? " Efter att ha vuxit trött på alla ursäkter jag hade uppfunnit ("Han fick ett" försprång "Hon har fler anslutningar", "Hon är tunnare"
Vad är Underearning?

Underearning är mönstret att tjäna under din potential. Du är antingen inte har gjort tillräckliga eller knappt tillräckligt med pengar täcker dina behov. Dessutom, här en annan typ av Underearner. Ta Kathy en smart ung kvinna som gick in i lagen yrket men var egentligen inte brinner för det. Det var vad hennes far och bror gjorde det "made sense" att hon följa den väg som var i hennes familjs blod. Som advokat gjorde hon en anständig lön utan för att hon inte fungerade från en plats för passion och därför inte var inspirerade att arbeta för sitt fulla potential, hon var en Underearner.

Nedan följer några egenskaper hos Underearners med en mycket kort sammanfattning för varje. Du kan läsa mer om Underearning i Free Teleseminar på Torsdagen, September

Underearners vanligtvis i skuld.

Det skulle vara meningsfullt att om du är i skuld, du är vag i hur mycket pengar flödar in och ut från dina konton. Och om du inte är medveten om hur mycket går in och ut av dina konton, du antagligen inte har en klar uppfattning om hur mycket pengar du behöver för att täcka era behov. Underearning skulle bli en lätt sak att göra eftersom du har ingen aning om hur mycket som är tillräckligt och hur mycket som du behöver.

Underearners är rädda för pengar.

När du är rädda för pengar eller något annat för den delen, tenderar att du kan undvika det till varje pris. Du kan gissa vad som händer om du undviker pengar. Du äger inga band till den, kan du inte vårda den relationen, och ni gör en björntjänst för dig själv om man inte tittar på det rakt i ögonen och stirrade ner det.

Underearners ge bort eller frivilliga stora mängder av sin tid.Du har de bästa avsikter och skänka din tid, alltför mycket av det. Många som lider av Underearning inte använder sin tid och energi på ett klokt sätt. Som jag nämnde tidigare Nyhetsbrev, tänka på din tid, energi, pengar faktorn spelar en stor roll för att hjälpa dig bestämma hur du använder varje källa till bäst tjänar dina behov och önskar. Jag har funnit att du blir mycket effektivare med din tid som du själv ut ur Underearning cykeln och vinna ekonomiska klarhet.

Underearners tror att det finns kraft i lever i fattigdom.

Du kommer att hitta många konstnärer drabbas av detta tro. Du lever för det större goda. Tror du att din sjukdom är ett tecken på en sann artist, de svältande artisten. Konstnärer som gör bra många gånger försett med slutsålda. Kanske du tror att tjäna pengar visar girighet och konsumtionssamhället och sullies det andliga och konstnärliga världen. Många underearners med denna tro bor i något mindre än säkert hem, bära något trasiga kläder, och nästan går ur vägen inte visa några tecken på ett behagligt liv.

Underearners kanske ogillar människor som har pengar.

Om du ogillar folk som har pengar, hur kan du förvänta någonsin ha tillräckligt för dig själv? En bra övning är att skriva ner namn på personer med stora mängder pengar som du respektera. Du behöver inte veta dessa personligen. Skriv ner vad egenskaper du tycker om dem och vad du beundrar om hur de lever sina liv.

Underearners inte håller koll på flödet av pengar.

Ni har hört mig tala om spåra intäkter och kostnader. När du gör det enkel övning ... du vet precis var du står och kan bestämma hur mycket pengar du behöver för att täcka allt du vill. Underearners

Underearners rädsla att spendera pengar och är sårad när de måste.

Många Underearners har en knytnäve synsätt när det gäller att öppna sina plånböcker. Spendera pengar är inte roligt. Du behöver egentligen inte ta nöje i det. Pengar är energi och måste cirkulera så om du stoppa flödet (halsen blir tight bara tänka på det!) och du kommer från en punkt av brist är det rimligt att pengar kommer att vara mycket ovanliga i ditt liv, att du kommer förmodligen låna pengar (från kreditkort eller din 401K) eftersom "det är inte tillräckligt av den". Som ett resultat, du går i skuld.

Underearners tror att pengarna kommer att bota sina problem.

Här ligger det till: Pengar botar inte Underearning. Människor gör.

I hjärtat av Underearning är själv fattigdom. Om du inte kan täcka dina behov och hålla trampa på med ingen plan på plats kommer det aldrig Enough eftersom du inte vet vad Enough är. Undermedvetet Underearners agera på sätt som hålla dem från åtnjuter saker de värde som kärlek, relationer, pengar, tid. Etc

Jag likna pengar till en spegel som inte bara speglar vad som händer på ditt bankkonto, men innanför själva. Om du tror du kan lider Underearning inte motarbetas. Du måste inse att Underearning INTE en permanent skick. Det första steget är medvetenhet och bekräftelse.

I The Fresh finansiellt program jag lära dig att erkänna mönster av Underearning du vara levande (och åter levande) och hur att bryta denna cykel så du kan hoppa och leva ditt liv med full tydlighetsskäl och vägen du önskar själv .

No comments:

Post a Comment