Kreditkontroll inkassobyrå

Vad är en kreditkontroll inkassobyrå?

En kreditkontroll inkassobyrå tillhandahåller en tjänst som kan hjälpa dig bedöma kreditvärdigheten hos dig om den eventuella konsumenten. Dessa inkassoföretagen kontrollera om en potentiell kvalificerar för ett lån eller annan kredit, baserat på om han eller hon har återbetalat sina tidigare skulder eller lån på ett tillfredsställande sätt. Vid den här tidpunkten din kredit värdering är utdragen och sedan används av banker och andra långivande bolaget fö
Kreditkontroll inkassobyråer tillhandahåller även andra tjänster som att samla in skulder för fordringsägarna som är brottsligt. Dessa organ kallas allmänt inkassobolag på grund av utformningen av insamlingen, men fortfarande under insamling kreditupplysning byrå förordningar. Dessa typer av skulder varierar från auto lån till kreditkort till inteckning betalningar. Genom att outsourca processen kredit insamling tillåter borgenären att förlöpa skulden och ansvaret till ett organ som är bättre rustade att driva dessa dåliga fordringar från konsumenten. För osäkra fordringar konto utvärderas och borgenären betalar en på framsidan summa till inkassobyrå och ansvaret för de skulder som sedan överförs till framtida insamling. Vid det här tillfället inkassobyrå arrangerar om återbetalning av pengar som betalas av en person eller ett annat bolag till en annan person eller företag. Kreditupplysning inkassoföretagen eller skuldebrev organ samling är alla reglerade av inkassoföretagen lagen Oavsett om du använder en typ av byrå namnet eller ett annat som en personlig preferens, är dessa organ alla styrs av samma lag.

Många kreditgivare använder kreditupplysningsföretag kontrollera insamling av olika skäl:

De är för små av en organisation har egna insamling avdelningar

De saknar den kompletta samlingen expertis för att samla in betalningar

De vill snabbare resultat

De vill bara skydda sina bilder

Dessa kreditkontroll Inkassoföretags är tredje part organisationer som hjälper långivare att erhålla återbetalning snabbare och i lättare sätt så de kan förvärva där skulder att de har betalat för upp framsida i hela hämtning processen. Den vanliga samlingen taktik som används av en inkassobyrå att återkräva betalningar för att initialt skicka samling brev, ringa telefonsamtal, anmäla kreditupplysning byråer som Equifax, Experian eller TransUnion, och så småningom tvister om ingen av de andra taktik arbete under insamlingen . Vissa Inkassoföretags ha använt sig av våld, men sådan praxis är olaglig och regleras av Fair Inkasso Practices Act. Denna lag ger en lista över vad en inkassobyrå kan och inte kan göra.

Om du vill ha mer information om detta och andra krediter ämnen reparation besök Kreditupplysning inkassobyrå

No comments:

Post a Comment