Pensionering och hälsa

Du måste ha förståelse för din egen hälsa. Den största faktor när försäkringen kostnaden är din hälsa.

Här är några råd från insiderpersoner att få bästa hälsa rankningen möjligt till lägsta möjliga priser:

1. Berätta sanningen

Dölja del fakta på din hälsa skulle inte hjälpa dig. Först kommer försäkrar bolaget hittar så småningom ut eftersom de inte har din bokföring. De kommer att utgå från att problemet är allvarligt, eftersom du inte nämnde det. Plågsam, gäller källskatt info företag
Ge försäkringsbolag din fullständiga sjukdomshistoria. Men gör det under dina egna villkor. Till exempel, inte bara säga att du har högt blodtryck. Informera dem om att du har fått diagnosen högt blodtryck för flera år sedan och de har behållit kontrollen över den.

Ge dem fullständig information och minska osäkerheten så småningom du skulle få en bra affär.

Var försiktig på hur du säger saker, en tveksam svar tycks att du är döljer något. Vara så tydlig som möjligt med era svar.

Fråga vad rankningen bygger på. Det är dock i allmänhet kriterier för bedömningen hälsa rangordningen och det varierar mellan olika företag till en annan. Bestäm din rankning i ett specifikt företag och varför. Denna hjälper dig att få en bättre bild och förhoppningsvis och minska din premie. Agitera för de bästa priserna möjliga men vet att skattesatsen är bara en fråga.

2. Läkaren kan hjälpa till.

Informera din läkare. Försäkringsbolagen skulle vilja tala med din läkare och titta på din bokföring. Om inte så skulle de åtminstone titta på dina poster vid Medicinska försäkringsbyrå.

Din bästa flytta är att informera din läkare att du tillämpar för försäkring. En förvarning hjälper att säkerställa att försäkringsbolaget märks och ger dig i gengäld en gynnsam värdering.

Se till att företaget får en komplett information, särskilt om du har flyttat från en läkare till en annan. Försäkringsbolaget vill att alla dina patientjournaler att få en fullständig uppfattning om ditt hälsotillstånd.

Frågar diskret. För mycket förfrågan kanske höja ett röd flagga på dig. Försök att få en agent att handla åt dig. Välj din försäkringsmäklare noggrant. Precis som andra yrkesgrupper, de är skapade inte lika.

No comments:

Post a Comment