Skydda din investering - Escrow Det

För Internet-auktioner och andra transaktioner på Internet där det finns ibland en del av bedrägeri, skulle en köpare har inte att göra en direkt överföring av pengar till säljaren. Escrow företag kommer att säkerställa att sådan försäljning på Internet transaktioner är slutförd, och först efter ankomsten av varorna kommer köparen att betalas ut.

Förutom välrenommerade escrow leverantörerna finns det också ett antal bedrägliga depositionen tjänster, som har varit kända för att betala in penga
Hur kan du skyddar dig från bedrägliga spärrade leverantörer? Förekomsten av falska depositionen platser kan antingen vara en dålig kvalitet webbplats eller en exakt kopia av webbplatser från välkända deposition leverantörer. Det finns dock indikationer på vilka företag som är pålitliga spärrade leverantörer som använder den bästa källan transaktionerna kod spärrade.

Kontrollera att du har valt en escrow-företag med en existerande fysisk adress och telefonnummer. Använd inte spärrade företaget om du ringer och det finns endast ett voicemail svar med otillfredsställande information. Skicka en e-postenkät till escrow tjänsteleverantören att se om du får ett tillfredsställande svar.

Undvik escrow sidor som slutar med.Org, escrow tjänsterna är avsedda för vinstdrivande företag, förlängningen.Org är reserverad för ideella organisationer. Escrow leverantörer har en klart definierad bankkonto till vilka betalningar kommer att betalas. Escrows ber om går-mellan och liknande system för överföring är mest troligt bedrägliga karaktär.

Vissa bedrägliga escrow webbplatser ge ofta ett verklig registreringsnummer som en ansedd escrow tillhandahållare äger. Om samma registreringsnummer som tillhör en annan escrow området är det ett bedrägligt erbjudande, antalet lätt kontrolleras med en snabb sökning.

Pålitlig företag utnyttjar en komplex källkod, är escrowtransactions säkrade med mycket effektiv och säker programvara, är spärrade en utmärkt sätt att försäkra säkerheten för din online transaktioner, och endast ett litet försiktighet krävs när välja rätt spärrade företaget.

No comments:

Post a Comment