Inlösning i Din Structured Settlement

Inlösning i en strukturerad lösning är ett stort beslut i dagens ekonomiska klimat. Om du bestämmer dig för att sälja månatliga inkomsten i stället för en klumpsumma utbetalning så finns ett par saker som du kan behöva överväga mycket noga först.

Varför vill du lösa in den i? Om du vill betala ner skulden eller hypotek detta kunde spara mycket pengar. Om du funderar på att handel det i att köpa aktier eller obligationer måste du nog diskutera detta med din bank eller fondkommissionär. Om du v
Hur är familjen finansernas beroende på att månatliga inkomst? Om det avlägsnas kommer dess frånvaro orsaka andra problem?

Hur mycket är du sannolikt att förlora genom säljer din strukturerad uppgörelse? Detta kan ibland orimliga och måste vägas upp och väl övervägd. Du måste förlora en del på grund av att köparen bör kompenseras för sina risker att köpa den.

Om du säljer din strukturerad lösning för att betala dina lån, hur mycket ränta kommer du att spara när jämförs med vad du förlorar genom att sälja i början?

Anledningen till att du förlorar pengar genom att sälja är tidigt eftersom mäklarhuset företag eller bank eller vem du bestämmer dig för att sälja den till kommer att försöka få den för så låg en utbetalning som möjligt. Med det sagt, den person eller organisation som köper din förlikningsavtal tar en risknivån och förväntar ersättning. Detta är rättvis och rimlig. Om hur mycket ersättning som han blir är upp till vad du eller din bankman eller vem du väljer att vara din förhandlare i denna transaktion, kan begränsa kostnaden ner till. Det verkligt viktiga att känna till och minnas är: Gör inte skriver på.

Oavsett vad, går bara inte skriva under något under inga omständigheter förrän du är säker och nöjd med ditt avtal. När du underteckna en dokument utan kontrollera den noggrant själv eller ännu bättre har en advokat läst den över först kan man har undertecknat någonting med en 'finstilta "klausul som ger dem första återköpsklausul eller något lömska sånt.

När du har registrerat något och du inte är nöjd med förhandlingarna, förlorar du "gå Power". Medan någonsin du äger fortfarande din strukturerad avveckling samt alla rättigheter till den, du fortfarande i bästa förhandlingsposition. Om du inte är nöjd med affären, du har ingen skyldighet eller åtagande att fortsätta att förhandla med den person eller organisation. Du har rätt att promenad och sälja det till någon annan.

No comments:

Post a Comment