Inget alternativ till VD Crystone ett

Alltför ofta nuförtiden låntagare befinner sig offer för ett Money Management system som helt enkelt inte fungerar. Den nuvarande mirakelmedicin för att få den genomsnittliga konsumenten är ett hypotekslån som betalar sig en skulder samtidigt som merkostnader och skulder uppbyggnad av skattekredit sladden. Inse det. Vi är ett lån nation och vi är illa ute. Den nuvarande pest kallas ränta enda inteckning.

Lån företag fortsätter att bevilja kredit som når långt utanför acceptabelt skulder mot i
Uppåtsidan till ränta endast inteckning är hur den tar en icke-avdragsgill växande skulder och gör det till en avdragsgill växande skulder. Cool, va? Inte riktigt. Om du spenderar mer än du har råd, de räntor som enda inteckning är inte rimligt att någon annan än inteckning företaget. De vill verkligen inte att du skära ned dina utgifter och hantera dina tillgångar klokt. När allt skulle en så kompetent finansiella beslut från din sida innebär mindre inkomster från deras sida.

Stället för att vidta lämmel metod att använda inteckning företag som annonserar sina tjänster för att tillhandahålla intresse endast bostadslån för att ge konsumenter med dåliga krediter posterna för att betala tillbaka utestående skuld kreditkort bör konsumenterna i stället uppmuntras att överväga hur de spenderar sina inkomster. Att lära sig att inte spendera skulle lösa de problem både nu och i framtiden, där räntan bara inteckningslån ger inga långsiktiga lösningar på någon nivå till konsumenten. Det är helt enkelt en dålig affär.

Visst är det riskabelt att finansiella konsumenter med dåliga krediter. Men en inteckning tyder på att det är ett stycke bra, solida säkerhet här. Riskera ett fast lönsam tillgång för ett intresse enbart lån är den klassiska lärobok exempel på dålig dom. Ådra en inteckning som helst är något som bör noga övervägas och om konsumenten inte har en tydlig förståelse av begreppen kring bolån och intressen, de kan beslut som kommer att påverka dem negativt för de kommande åren - särskilt i den finansiella sfären. Tyvärr mest av dessa berörs av beslut vilja intresse endast inteckningar är redan i dålig risk / dålig kredit / dåligt beslutsfattande historia och så de känner trekantig, utan någonstans vända.

Det är helt ihåg hallucinatoriskt att med alla lagren av förordningar och statistik som är flashad för allmänheten och offentliggörande angående bra och dåliga kreditbetyg som begreppet ett intresse bara lån är ännu lagligt. Var är de ledare som är tänkta att förutse och skydda utlåning industrin? Absolut inte att uppmärksamma detta koncept, den saken är klar! Kanske Alan Greenspan slumrat under införandet av detta hypotekslån möjlighet, men en sak är säker - någon skulle väcka honom innan inteckning mäklare hitta en annan genial idé för att få konsumenten skulden till en ännu högre all-time high!

No comments:

Post a Comment