New Mexico inmutad Money Går 100 miljoner dollar

Inte många vet det, men New Mexico är hem för en hel del amerikansk ikoner. År 1950, den lilla ungen som skulle bli National Fire Safety symbol, Smokey the Bear, konstaterades fångad i ett träd när hans hem i Lincolns National Forest förstördes i en brand. Den nya mexikanska staden Cimarron, en gång kallad "Cowboy huvudstad i världen", var hem till Kit Carson och "Buffalo Bill" Cody. Och precis som Carlsbad Caverns (vars största kammare är mer än 10 fotbollsplaner lång och ca 22 berättelser hög)< hus tiotusentals amerikanska fladdermöss, statens Skatter och Revenue Department är hem till nästan hundra miljon dollar i New Mexico outtagna pengar .

Enligt ett färskt pressmeddelande New Mexico, Sektionen för skatter och intäkter, $ 98,038,643.58 New Mexico outtagna pengar i regeringens händer och pengarna bara väntar på att begäras av ägare som har förlorat koll på sina finansiella tillgångar under åren. Enligt regeringen pressmeddelandet "New Mexico inmutad Fastighetsförmedling innehåller säkerhetsuppdateringen insättningar för samhällsservice, bond pengar, försäkring vinning, inkomstskatt återbetalning kontroller som var obeställbara och egendom övergavs värdeskåp." Fastighetsförmedling från övergivna värdeskåp inkluderar saker såsom smycken, serietidningar, gamla mynt, andra samlarobjekt och arvegods familj. New Mexico inmutad Fastighetsrätt kräver att dessa tillgångar som skall lämnas över till statens efter 3-5 år för att vara "vilande" eller "inaktiv".

Det finns 682.766 ägare av New Mexico statliga outlösta pengar och chansen de inte ens vet de är saknas pengar. Ibland människor flyttar och glömmer lämna efter en vidarebefordran adress. Detta resulterar i obeställbara brev, som kan inkludera skickas checkar eller tillkännagivandet om arv eller andra ekonomiska dokument. Människor också gå-bort utan att låta dess anhöriga känner till några finansiella tillgångar de har. Det finns flera andra skäl till tillgångar vilse och faktum är, det händer överallt i USA-speciellt nu med den snabba livsstil de flesta människor är ledande. Den är lätt att glömma att samla in senast lönecheckar och ålderspensioner när inflyttning till något ny i ens liv. Nationellt outtagna fonder totalt nu ungefär 35000000000 $ sprida ut bland de 50 stater och mer läggs till att varje år!

I tio år var över $ 130.000.000 outtagna pengar i New Mexico som samlats in från banker, IRS och andra finansiella institutioner över hela delstaten. Staten är skyldig att annonsera ägare namn i lokaltidningen på det senast kända adress som ägare endast en gång om året (i november varje år), så detta lämnar ett stort utrymme för oinlösta fastighetsägare i New Mexico att förbise sina saknade pengar. Den sista kända adress kanske inte där ägaren är bosatt längre, eller det inte kan finnas fel i adressen på bokstäverna. Medborgarna bör ta initiativet och göra ett oinlösta pengar sökning i New Mexico och andra stater för den delen. Oddsen är bra att du bara skulle kunna vara skyldiga regeringen outtagna pengar i olika stater, särskilt om du har bott i eller har släktingar i flera stater.

No comments:

Post a Comment