Är din ekonomiska data säkra?

På grund av en massiv identitetsstöld fallet prövat i USA, är rampljuset stadigt på säkerheten för våra kontokort system och vår identitet.

Även detta är en enkel nog problem, kan svaret bli långt ifrån enkelt. Ett antal bevakningsföretag handlar i e-handel, berättade nyligen i presskonferenser det kortet information för såväl kredit-och betalkort är sårbar men att de sätter massiva mängder tid och pengar in rätta detta.

I vad sågs av många som ett chock uttalande Perry Tancredi VeriSigns
Nu om som skrämmer byxorna av er här är hans nästa uttalande. Utan det uppvägs av antalet bedrägerier förlusterna till följd att kontrollera bedrägerierna och autogiro av bedrägerier som är mycket större än kreditkortsbedrägerier. Så jag satsa din mycket lyckligare nu. Den långa och korta av det är spendera pengar online och du kommer att bli lurade, men gå inte ner de höga gatan eller kommer du att bli rippade blir sämre.

Herr Tancredi sade oavsett hur stark säkerhetsåtgärderna och hur vaksamma, den svaga del av kedjan är finns alltid en mänsklig som ansvarar och vem har övergripande kontrollen över informationen.

Så då han tycks vara säger att de försöker göra systemen så säkra som möjligt men du medan du kan lita tekniken pesky människor bara inte kan lita. Så jag gissa vad vi alla bör göra är förvänta att ha någon försöker ständigt näbb i våra konton och planera att stoppa dem eller vid värre försäkra mot dem.

Hur omkring annan synpunkt?

En helt annorlunda synpunkt kommer från IDP, bedömer en bolag online-företag för säkerhet eller bristen av den. Han hävdar att efter alla senaste tidens publicitet angående säkerhetsattacker, att åtgärderna företag nu ha infört vi alla mycket säkrare än vi var tidigare. Det finns säkerhetsrutiner finns, men många detaljister inte genomför dem i sin verksamhet och därmed lämna din data är öppna för attacker. Trådlös tillgång har fått skulden för många brott men toppnivå kryptering korrekt konfigurerad kommer att hålla angriparna på avstånd. I det mål som det uppförs att många av de överträdelser som i själva verket var på grund av luckor i trådlös teknik och brist på kryptering.

Så svaret verkar det ligger hos detaljhandeln att se att de tar rätt försiktighetsåtgärder både i deras online och tegel och murbruk företag. Men, och detta är verkligen stora frågan för mig under de senaste två åren i Storbritannien har vi haft en stor bank / samhällsbyggandet och flera ministerier förlora bokstavligen miljoner människor skivor på bärbara datorer som har försvunnit eller stulits. Dessa uppgifter senare återfinns som säljs på Internet. Så kan du dra upp allt du vill på digital säkerhet på transaktionsnivå, men om någon ansvarig gör miljontals människors data kan lagras på en bärbar som kan tas hem av en relativt junior anställd då vi bara kunde lika gärna inrätta en webbsida och sälja våra egna uppgifter till högstbjudande. Åtminstone kommer vi att tjäna något för den.

No comments:

Post a Comment