Red Flags of Limning

Beslutsfattarna i Limning bolag kallas försäkringsgivare. Dessa personer har som har ansvar endast ge obligationer sökande som verkar utgöra någon risk för att orsaka en obligation fordran förlust eller kostnad. Annat än med en kristallkula, vilka kriterier försäkringsgivare använder? Vad orsakar dem att omedelbart sjunka en konto?

1. Börja med den ekonomiska redovisningen. Om ingen finansieringsöversikt eller om du erhållits en självdeklaration "i stället för" är det en flagga eftersom alla
2. På en CPA uttalande, inte den första meningen i följebrevet säga att det är "sammanställs?" Det var en flagga om det behövs obligationer mer än $ 250.000 vardera. Ovanför dessa nivåer borgensförbindelser vill ha en "recension" eller "granskning" ekonomisk presentation.

3. Titta i balansräkningen. Om nuvarande tillgångar minus kortfristiga skulder är ett negativt tal, eller om Summa eget kapital är negativt (antal som anges i parentes är negativa), det är en stor flagga.

4. Titta om Resultaträkning, det är ett flaggtecken om nettoinkomst är ett negativt tal.

5. Om entreprenören Questionnaire att bolaget är mindre än ett år gamla - Buzzzz! Det är ett problem. Flesta emissionsgaranter kräva att deras nya kunder har överlevt i affärsverksamhet minst några år.

6. Också ett problem om företaget eller dess ägare har förklarat konkurs (företag eller personligt.)

7. Öppna tvister är ett problem.

8+ Om enkäten säger full ersättning för ägarna och makarna inte är tillgänglig, det är ett flagg. Allt säkerheterna kräver detta "hålla". Det är ett skäl obligationer är inte försäkringar.

Nio. Den är ett hinder om uttrycket av projektet som behöver en obligation kommer att ligga över 2 år.

10. Också en fråga om det nya projektet är mer än en 50% ökning jämfört med största jobbet avslutat tidigare.

11. Underleverantörs obligationer som ges till allmänna entreprenörer kan vara ett problem om ett speciellt band form har bestämts.

12. En svag företag eller personlig kreditupplysning (alla ägare och makar) kan förhindra ställande stödja. Problemområden är kroniska långsam betala, insamling poster, retentionsrätt skatt, öppna domar, alltför många förfrågningar kredit och en låg poäng.

Om något av dessa faktorer finns på kontot, ändra dem kommer att förbättra din sannolikhet att få limning support.

No comments:

Post a Comment