Hur att förbättra kassaflödet Med Factoring och Faktura Finance

Vilka exakt factoring och fakturering finansiering? Många förväxla de två i lätt missriktad övertygelse att de faktiskt samma affärsmetod. Emellertid är de inte. Factoring i dess mest grundläggande är den korta försäljning av kundfordringar vid en viss rabatt till en institution som vill köpa sade konton i en ansträngning att göra pengar på sina investeringar. Faktura finansiering är en kortsiktigt lån baserat på använder kundfordran som säkerhet.

Factoring möjliggör snabb godtagande av konta
Med faktura finansiering ett lån motsvarar ett del av kundfordran genereras och beviljas företagsägaren. Generellt lånad samt som handlar diskonteras kundfordringar, struntar kreditvärderingen för företaget som förvärvar lånet. De kommer istället fokusera på företagets eller enhet som skyldig pengar det företaget. Detta beror på att det inte verksamheten som begär det lån som i kreditavtal baserad tvivel. Tvivlet kommer ligga hos den en vara vars denna verksamhet pengar. Eftersom säkerhet för lånet är pengarna skulden till verksamheten detta är det primära kredit klokt för långivaren.

Det finns företag existerade som fokuserar på denna aspekt verksamhet som främsta företag. De specialisera förvärva nya kundfordringar vid en rabatt eller med lukrativa utlåningspraxis och har blivit ett livskrafterna för små till måttligt storlekssorterad affärer. Även större mer etablerade företag utnyttjar dessa tjänster regelbundet i nuvarande marknaden.

Med faktura finansiera eller factoring tjänst på peka, någon affärsverksamhet med rimlig försäljning och ett kundbas som är känd att faktiskt betala pengar skyldig kan upprätthålla en stadig kassaflöde. Istället för rinnande korta sinne månad liksom så många mindre företag tenderar göra, en affärer med factoring kontakter kan upprätthålla ett jämnt flöde av valuta och fortsätta att växa i ett stadig och relativt säkert sätt.

Det finns två poster skall oroar i denna typ av affärstransaktion båda som roterar runt betalning faktiskt återges av konto som skyldig pengar verksamheten. Om ett företag säljer en kundfordran diskonterade, men pengarna skickas aldrig eller somehow förlorat i översättningen företagsägaren är ansvariga för återbetalning pengarna till köparen. Likaså med en faktura finansiering kontrakt, företaget som förvärvade lånet fortsätta att ansvara för pengarna avgifter enligt lånet och alla dess åtföljer intresse huruvida kontot fordran betalats.

No comments:

Post a Comment