Hur hanterar jag Bond och avdrag som Bond?

Bond premier

Om du köper en obligation som betalar en ränta utöver den marknadsränta, underförstått i din inköpspriset är något som kallas obligationen premien. Obligationen bidraget är bara av marknadens sätt att justera priset på en obligation som betalar för hög av en räntesats.

Bond premier, tyvärr nuvarande mardrömslik svårigheter för din registrering.

Teoretiskt vad du ska göra är amortera beloppet för obligationen premie utöver det obligationens löptid. I praktiken kan detta bid
tilldelning. Du bör använda en effektiv ränta för att justera de årliga obligationsränta till ett belopp så att räntan förblir lika med obligationens avkastningen till förfall. Men den diskussionen är egentligen utanför boken.

På grund av denna komplexitet, rekommenderar vi att du helt enkelt struntar i obligationen premien. Genom att ignorera bidraget kommer du att överskatta intresset kommer du att tjäna under de år som du håller band, vilket innebär att du kommer att betala mer i skatt på obligationsräntor under dessa år. (I slutet av obligationen liv, kommer du visa en kapitalförlust på obligationen lika med obligationens premie som du inte rekord, men borde ha.) Denna strategi att ignorera bidraget ända till slutet och sedan räkna obligation påslaget som en förlust, eller bättre ändå, eftersom en justering av obligationer räntor som betalats under det sista året, gör din registerhållning mycket, mycket enklare.

OBS IRS tillåter amerikanska skattebetalarna för att ignorera obligationen bidraget i årliga beräkningar obligationsränta. Detta är förståeligt eftersom genom att ignorera, eller skjuta upp, banden premien, överskattar du den ränta du tjänar på obligationsmarknaden investeringar.

Bond Rabatter

Bond rabatter arbete i ett mode som liknar obligationer premier-utom obligation rabatter uppstå när en obligation betalar en ränta som är lägre än den räntesats som marknaden kräver.

Teoretiskt om du köper en obligation diskonterade, ska du föreställa fördela obligationsmarknaden rabatt under åren som du håller obligationens eftersom ytterligare obligationen ränteintäkt. Till exempel, om du köper en obligation för 900 $, men kommer att få 1.000 $ vid inlösen, på 100 USD vinst du gör uppgår till ränta. Detta intresse är i huvudsak som det betalas av en nollkupongobligation.

När man har med en obligation rabatt, du måste registrera upplupen ränta. Beloppet för upplupen ränta motsvarar beloppet av obligationen rabatt som fördelas till år. Tidigare i kapitlet beskrev vi hur du spelar in upplupen en nollkupongobligation. Registreringen av upplupen ränta för en obligation rabatt verk på samma sätt. (Det upplupen ränta för en obligation rabatt är faktiskt kallas avskrivningar.)

Även om IRS kräver US skattebetalarna för att amortera obligationer rabatter, det finns en loop-hål som skulle kunna rädda dig från nödvändigheten att göra det. När en obligation rabatt resulterar i ett mycket liten förändring i effektiva räntan betalas av en obligation kanske du kunna hoppa inspelning amortering av obligationen rabatten. Om du har fler frågor om detta, kontakta din skatterådgivare.

No comments:

Post a Comment