Söka efter Tillgångar - andra delen

När en person eller ett företag som vill undvika att utsättas för möjligheten att betala ut pengar för domar i en rättegång eller i personliga angelägenheter såsom underhåll eller underhållsbidrag, det är inte ovanligt att betydande tillgångar att vara gömd i en mängd olika sätt . Denna del av rapporten om lokalisera dolda tillgångar detaljer det sätt på vilket tillgångar kan kamoufleras eller helt dold.

En Asset Sök kan köras omedelbart använda våra anslutningar till ett stort nätverk av dat
Någon typ av tillgång kan döljas, inklusive fast egendom, smycken, aktier, obligationer, fordon, fritidsbåtar och de mest likvida av alla tillgångar - pengar. När en tillgång förflyttas eller överföras med avsikt att lura, hindra eller fördröja upptäckten av någon som klassificerats som en borgenär, är det då anses vara en dold tillgång. Detta inkluderar gömma av medel från familjemedlemmar försöker samla på sådana betalningar som barnbidrag eller underhållsbidrag.

Den svåraste av alla dolda tillgångar för att nå är de som placeras utanför det land i vad som kallade offshore-konton. Vissa länder som Bahamas, Cayman Islands och Schweiz är kända för sina diskretionära banklagar i vilka sekretessregler. Och dessa länder erkänner inte påståenden mot tillgångar genom domstolar i andra nationer. Således tillgångar gömda i offshore-konton i huvudsak att vara bortglömt om av personer som begär att verkställa domar, eller samlar in skulder eller barnbidrag.

Vilka slags TILLGÅNGAR döljs

De flesta dolda tillgångar är av flytande sorten - bankkonton, aktier, obligationer och fonder. I de flesta fall likvida tillgångar överförs till namnet på en make, annan släkting, vän eller affärsenhet. I de mest extrema fallen är överförs medlen till konton i offshore-banker där de inte kan vidröras enligt lagarna i Förenta staterna.

Likvida medel kan också gömmas genom att placera dem i värdeskåp i namnen på släktingar eller kompisar eller ett alias. En annan metod för att dölja kontanter är att omvandla den till resecheckar, spar obligationer eller konton börsmäklare. Fortfarande annan metod för befria själv av kontanter, men ändå behålla värdet, är att använda likvida betala ner ett inteckning, överutbetala Internal Revenue Service eller betala ner kreditkort saldon.

Ibland ett likvida medel omvandlas till lös egendom, t.ex. konstverk, samlarobjekt eller antik. Om inte produkterna är dold kan de monteras som en del av en utmärkelse i en domstol beordrade dom, men insamling av fastigheten kan det vara svårt att utföra.

Fastigheter, fordon, båtar, flygplan och andra så kallade "personliga leksaker" också kan döljas av samma skäl som likvida tillgångar. Inför ett rättegång, vilket kan leda till en dom, många människor försöka dölja dessa former av egendom genom överföra ägande och titel till egendomen till annan person eller enhet.

HUR TILLGÅNGAR är dolda

I det här avsnittet är de olika metoder för att dölja tillgångar detaljerad. Men det är viktigt att komma ihåg att när du startar alla tillgångar sökning, det uppenbara inte bör förbises. En grundläggande säkerhetsprövning hjälper att avslöja användningen av ett alias eller användningen av flera personnummer. Dessutom namnen släktingar och affärsbekanta ofta uppenbaras genom ett inledande, men grundlig bakgrund sökning.

Dölja tillgångar under Someone Else's Name - Detta är vanligaste knep för att skapa illusionen att tillgångarna inte i en besittning. När en transaktion som äger rum mellan ett ämne och make / maka eller svärföräldrar och datumet är nära tidpunkten för ett lån standard eller konkurs, en röd flagga misstanke tas upp ganska lätt. Dock visar bedrägligt uppsåt fortfarande svårt, speciellt när du försöker få ett domstolsbeslut beslagta egendom som inte längre är i namn av ämnet.

Placering egendom i namnet på en make eller andra familjemedlemmar ofta kan ha en negativ inverkan på en ekonomiska säkerhet.

Förvaltningsfonder - De mest sofistikerade tillgångar dölja metoden är att överföra egendom till levande truster och offshore-konton förtroende. Många av dessa typer överföringar äktenskap, varför det är viktigt att titta på sådana truster i förhållande till individens totala tillgången / skuldkvoten. När överföringar dessa typ truster görs avsiktligt undvika betalning av gäldenärer eller rättssökande är de kallade "förmånssocker" eller "bedrägliga" överföringar. Om det inte kan visas att dessa överföringar gjordes i väntan på eller under rättstvister eller konkurs, kan de vändas enligt lagstiftningen i de flesta stater.

Människor betydande medel som är utsatta för rättstvister eller kraven från fordringsägare kan försök till skydd stora summor av att göra generösa gåvor till ett förtroende som flera generationer Trust. I sådana fall MGT stödbeviljande tilldela då makar och barn som förmånstagare.

Fastigheter truster - Mest fastigheter truster fastställs för legitima skäl. Utan det finns de individer som kommer använda dessa truster att gömma fastigheter som ett sätt att dölja. Under sådana truster, det är inte ovanligt att den person som gömmer tillgångar att fungera som god man eller att informera familjemedlemmar tjäna i denna position.

En taktik som används som gör att spåra egendom som en enskild ganska svårt är att ha en make / maka, barn eller vän som tjänar som förvaltare köpa och få en inteckning i fastigheten genom fastigheten förtroende. På detta sätt finns det inget sätt ett register sökning kommer att kunna spåra egendomen till den enskilde i fråga. Baseras dock den här typen av relation på tron på familjen eller vänner till tratten medel tillbaka till den enskilda vid rätt tidpunkt.

I vissa stater fastigheter truster ger en fristad för att dölja tillgångar. Man får ha 100 procent av tillgångarna i en stiftelse, men inte fungera som förvaltare. Därför finns inget sätt där förvaltaren namn kommer att korsreferens till namnet de enskilda min frågan. Men denna håller bara sant i vissa stater, eftersom de flesta kräva att namnen på de personer med fördel intressen i förtroende avslöjas.

I många stater, fastigheter truster är ett dåligt medium för att dölja av egendom. Register över gärningar,, inteckningar är förklaringar av förtroende och andra sådana handlingar bevaras i kommunal och lands-inspelare lokaler. I hälften av lokala jurisdiktioner dessa uppgifter finns korsreferenser mellan namnet på det förtroende och de personer som fungerar som förvaltare. Sålunda papperet leden är lätt att följa och dölja tillgångens kan utsättas.

Gömmer sig under ett Corporate Umbrella - Företag och kommanditbolag erbjuder i huvudsak samma möjligheter för att dölja fastigheter liksom fastigheter truster. Men, som med truster, många stater kräver att gärningar hänvisning information till partnerns namn när de undertecknat fastigheter dokument.

Ofta företag kommer att lista en lagstadgad agent, och det är i allmänhet en advokat som inte har något faktiskt samband med ägarna till företaget.

I de flesta stater ett bolag är skyldigt att lämna en årlig rapport med kommissionen som reglerar företagens verksamhet. Alla uppgifter en har möjlighet att förvärva från företagets register som finns tillgängliga kan vara användbara och ge några ledtrådar till gömda fast egendom eller tillgångar.

Det kan vara fruktbart att motsvara affärspartners eller företagets samarbetspartners för att få fram ytterligare information om ämnet i frågan och att personen i affärer.

Hiding Tillgångar i Undantagna planer - det finns olika planer som pension, vinstdelning, 401 (k): s och Keogh planer som är undantagna från borgenärens fordringar. Ofta människor som vet att de riskerar att tvister kommer att investera en del av sina tillgångar i dessa planer, som inte får röras.

Dölja Tillgångar som gåvor - Då tillgångar ges till släktingar eller vänner som gåva, kan de vara undantagna från borgenärer eller domar domstol. Men den inneboende risken är att ha släktingar eller vänner senare vägra återlämnande av tillgångar. Denna metod för att dölja tillgångar är helt falska, och därför om ämnet i fråga i slutändan förlorar tillgången, kan man inte synd om sin förlust.

Rättsliga instrument

Det finns många viktiga rättsliga verktyg som kan användas för att hämta tillgångar när de väl har identifierats. I detta avsnitt preciseras de viktiga lagliga möjligheter som finns.

Exekutionstitel - Detta är ett gemensamt rättsligt beslut som styr verkställigheten av en dom. Stämningen instruerar sheriffen eller länsman att gripa gäldenärens icke undantagna egendom till försäljning på auktion varefter intäkterna direkt till borgenären.

Omsättning Order - Denna order gäldenären att omvandla samtliga icke undantagna fastighet till domen innehavaren. Denna lösning tillåter innehavaren av en dom för att lägga ett stort nät att dra i alla tillgängliga tillgångar när gäldenärens egendom inte lätt kan användas eller tas i beslag av den ordinarie rättsligt förfarande. Detta åtgärda tillämpas i allmänhet när det inte finns något annat sätt som kan uppfylla dom. Det är inte nödvändigt för innehavaren av en dom till första övning alla andra gottgörelser innan de söker en sådan beställning.

Bank Levy - En order som gör det möjligt för borgenären att fästa av gäldenärens bankkonto.

Blanket Levy - Detta förfarande innebär att servering av en exekutionstitel och en bank Levy på varje bank i gäldenärens hem området. Detta förfarande förutsätter att gäldenärens arkiv av ligger bara några miles av hemmet eller arbetet, som vanligtvis är fallet.

Gäldenärens Examination - Detta är ett rättsligt förfarande under vilken kreditgivaren kan kräva att en gäldenär detalj var hans eller hennes bankkonto finns. Tyvärr har gäldenären att dra pengar från kontot före undersökningen. Men en undersökning av bankens register kan avslöja information om en eventuell överföring av medel till annat konto eller bank.

TILLGÅNGAR SEARCH SERVICES

Det är ofta klokt att anlita tjänster på nätet som tillhandahåller databasen information, eftersom de har erfarenhet av krångligheter tillgång till offentliga poster. De är kapabel att genomföra hela eller en del av ens tillgång sökning. Detta sparar en från det tidsödande arbetet med att utföra handlingen sökningar. Men när anlitas en sådan leverantör, fråga om räckvidd och område på deras täckning, deras metoder för hämtning av data sina arvoden och betalningssätt krävs. Undersökande Professionals erbjuder kompletta flera databas Asset sökningar.

No comments:

Post a Comment