Bidrag - Absolut Gratis statliga pengar

Det råder inga tvivel om men att ekonomin har ganska mycket gått ned under de senaste åren. Alltså, vad innebär det helt gratis statliga pengar i form av bidrag? Är de fortfarande finns tillgängliga eller en skärpning ekonomin hade en minskning effekt på dem också?

Sanningen om ärendet, är att om något, har den dåliga ekonomin om mer bidrag på ett alltmer varierat utbud att komma tillgänglig. Ljud svårt att tro? Jo det är sant och när du förstår hur en budget har gått ut, kommer du förstå var
Till exempel, det är gamla nyheter nu att de offentliga utgifterna har skjutit vägen upp som lagstiftare har antagit en mängd nya utgifter räkningar att förhoppningsvis stimulera ekonomin. Tja, som varje räkning är passerat, olika politiker har var en chans att lägga på vad som kallas "öronmärks".

I utbyte för att gå med att rösta för lagförslaget kommer räkningar författaren överens om att låta dem lägga på något som de skulle vilja se finansieras. Oftast i deras hemland eller Congressional District. Det är bara det sätt på vilket avtal ingås i huvudstaden.

Så för att göra en lång historia kort, har många av de öronmärks som bifogats till mycket av president Obama utgifter inleder varit helt fria statliga pengar i form av bidrag. Förstår också att när ett bidrag skapas i de flesta fall är det permanent.

Det är att det automatiskt kommer att "re-finansierade" varje ny säsong när en budget är förbi. Detta innebär att när du får godkännas för ett bidrag kommer det att vara där igen och igen varje år för dig att söka igen. Det finns en sak att du behöver tänka på ändå. Det är att regeringen kan kräva sina pengar tillbaka om det fastställer att du missbrukade den.

No comments:

Post a Comment