The Financial Review

Det finns nu många webbplatser ägs av stora företag som påstår sig erbjuda "Independent" finansiella hjälp och stöd, efter besök på många av dessa platser är det tydligt att de alla är att erbjuda olika produkter som bästa sparkonto, eller bästa bytesbalans, etc. Hur De kan alla rätta?? De skränande, dess att enkla, vad jag har upptäckt efter trålning igenom dessa sidor på jakt efter klart definierade, oberoende användbara råd om hur man får ut mer av min ekonomi är att det är få som faktiskt ka
Det finns nya webbplatser ger exakt whats behövs, tydliga opartiska råd om bästa bankkonton därute, antingen det sparande, kreditkort, avistakonton osv Dessa webbplatser göra exakt vad de "säga i tenn", är ingen jargong används och det är rakt på sak, väl värt titta på om du vill en äkta webbplatser ger användbar finansiell information.

Kolla några ut och jag är säker på att du brukar bli besviken!

Det finns fler och fler webbplatser som detta dyker upp nu, är att en följd av den globala finanskrisen? Söker man mer mot verkligt oberoende råd till konstaterandet att de banker och större finansinstitut att vi betrodda inte vara ärliga mot oss, spelade de med våra pengar och nu kanske vi alla söker i våra finanserna som lite djupare. Vår lojalitet till banken vi har varit med så länge långsamt eroderar, vi måste få fler från våra pengar, vi behöver de bästa räkenskaper, där de bästa priserna och sanningen är att vi har frihet att välja! Så ja vi tittar på dessa små oberoende sidor därför att vi åtminstone kommer att se vad som finns i vetskapen att vi inte kommer att shepherded ner en viss väg som vi inte vill gå ner, bli ekonomiskt självständiga, dess era pengar och era Valet var du lagt det! Dess tid vi fick reda på vad vi verkligen kan få våra pengar, få på webben och hitta det bästa erbjudandet!

No comments:

Post a Comment