Federala regeringen bidrag till pensionärer - Vill du har rätt?

Under årens lopp kan du ha hört att USA: s regering ständigt erbjuda olika typer av bidrag för olika grupper av människor. Men visste du att vissa av dessa bidrag är särskilt utformad för äldre?

Vidare många pensionärer berättigade till statsbidrag som inte är särskilt utformade för dem. Och medan många av dem som finns tillgängliga är för organisationer som tillhandahåller stöd och omsorg för äldre, det finns många bidrag som betalas till enskilda pensionärer.

Hitta din Senior Grant

De< slags bidrag som finns tillgängliga för pensionärer bland annat bostäder bistånd, skuld hjälp, utbildning och pengar för att hjälpa starta ett företag bland andra. Konstaterande beviljandet som du berättigade till bör börja med en söka genom CFDA - Katalog i federala Inrikes Assistance. The CFDA förtecknar tusentals möjligheter som finns från alla agenturer och filialer i Förenta staterna. Du kan begära en kopia av katalog per post eller ladda ner en läsbar PDF-version av katalogen på regeringens webbplats.

Grant behörighetskrav för Seniorer

Även om inte alla seniorer kvalificeras till anslag från staten, ett stort antal vilja. Många av dem tillgängliga för seniorer går oanvända och outtagna under erbjudandet perioden och är helt enkelt vände tillbaka till den allmänna fonden efter en viss tid.

Grant pengar är annorlunda än lån pengar eftersom du inte betala tillbaka det. Pengarna ditt att den användning som anges i den. Din rätt till pengar från regeringen kommer att bero på vilken ger du söker, och behörighetskrav skiljer sig mycket från en till en annan. Vissa är inkomst känsliga vilket innebär att du måste vara låg inkomst för att vara berättigade, medan andra inte har någon inkomst begränsningar eller mössor. Det enda grundläggande och universella behov av statliga bidrag för seniorer är att du bor i USA och är en amerikansk medborgare, antingen från födseln eller genom naturalisering och att du uppfyller övriga specifikationer för beviljande program som du söker.

Ansöker om Din Pensionärspris federala regeringen Grant

När du surfar på CFDA katalogen kommer du att få en god uppfattning om typen av stöd som du vill ansöka om. Du kan ansöka om så många som du vill, det finns ingen gräns för hur många program som du kan vända i. Läs riktlinjerna för de särskilda som du söker noggrant. Vissa kan kräva att du lämnar in dokumentationen med bidragsansökan, exempelvis självdeklarationer, betala Män eller bevis för inkomst, personnummer i formen av en körkort eller andra handlingar som är ett särskilt. Vara beredda att fylla i en lång tillämpningen i de flesta fall och vara säker på att fylla i ansökan fullständigt. Program som delvis är ifyllda kommer att återlämnas till dig för fullgörande, vilken förseningar bearbetningen av dina bevilja. Du bör också vara beredd på hur mycket tid som kan vidtas för att godkänna en bidragsansökan, eftersom många av de mest eftertraktade bidrag ofta har en back log av sökande. Du måste också vara medveten om tidsfristen för ansökan om bidrag som många bidrag finns tillgängliga för en kort tid. Att tidsfristen automatiskt diskvalificerar dig från att betraktas som för ditt bidrag.

No comments:

Post a Comment