Power för Federal Reserve Bank - federala medel och diskonteringsränta

Federal Reserve Bank är en otroligt kraftfull institution som de flesta amerikaner inte ens visste existerade. Ja, så var fallet tills ekonomin gick OBERÄKNELIG under 2008. Även om alla vet i "Fed" nu, få förstår hur den påverkar ekonomin.

Fed har varit en stark enhet i USA under mycket lång tid. Därför? Det innehåller mycket av den faktiska penningpolitiken i landet. Medan kongressen och presidenten är touted ofta som ekonomiska krafter och de är, Fed kan få en ännu större inverkan. Till exe
Traditionellt har Federal Reserve Bank påverkas ekonomin inte genom att lägga pengar på de finansiella marknaderna, men genom att styra de satser som tas ut för finansiella institutioner att låna pengar. De två styrräntan Fed manipulerar är det federala fonder och Rabatterade priser.

Den federala fonden Priserna är räntan ett bank kan avgift annan bank att låna pengar över natten. Den uppenbara frågan är varför skulle en bank låna från ett annat? Det har att göra med reserver. Fed ställer reserven belopp som bankerna måste följa. Det betyder helt enkelt att de måste ha en viss mängd pengar på sidan. Banker med stora mängder kommer att göra lån till banker som har ont om kontanter. När Fed önskar bromsa ekonomin ned, lyfter den kassakravet och skattesats. Denna kostnad överföras till bankernas kunder, och det tenderar att vara mindre lån. Denna är använder för att dämpa överdrivna ekonomiska tillväxten och inflationen.

Diskonteringsräntan är räntan som debiteras när bankerna lånar direkt från en för Federal Reserve Banks på en natten basis. Fed manipulerar räntan upp och ner. Det driver på upp att göra det svårt att låna pengar som i slutändan hämmar den ekonomiska utvecklingen och håller priserna under kontroll. När ekonomin behöver sparken upp drar Fed räntan ner. Den nuvarande ekonomiska situationen är så dyster att Fed faktiskt har minskat räntan till så nära noll som man kan få. Detta innebär att bankerna kan låna av Fed gratis! Så orolig Fed handlar om att få igenom denna ekonomiska härdsmälta.

Federal Reserve Bank har länge flugit under radarn så långt som de flesta amerikaner är oroade. Dessa dagar är uppenbarligen över. Fed har klivit in i mitten av saker och gjort vad den kan för att hålla en dålig ekonomisk situation från att förvandlas till en total katastrof.

No comments:

Post a Comment