100 miljarder dollar Till Free Grant pengar

Regeringen har varit i Vlissingen mer och mer pengar till det fria program bevilja pengar för att stimulera ekonomin, och nu är dags att kräva en del av dessa medel.

Precis som du har sett med kontrollerna skatterabatten, detta är pengar som du tar emot och don inte betala. Det finns hundratals bevilja program för olika ändamål, såsom att betala av din skuld, går tillbaka till skolan, eller att starta eget företag. De som godkänner ansökningarna är att vara mycket generös just nu.

Många mä
Skattebetalare ska betala för detta på ett eller annat sätt. Det beräknas att varje skattebetalare måste betala ett ytterligare $ 17.000 årligen de under de kommande 10 åren för att täcka för dessa bidrag kontroller som skrivs idag. Dessa pengar kommer ur din ficka, så att du har rätt att få del av dessa medel.

När allt varför ska en person få gratis pengar eftersom de köpt för stor för ett hus att belönas och inte du?

De största bidragen checkar skickas till dem som vill starta ett litet företag eller vill utöka sin befintliga verksamhet. Enligt regeringen är småföretag utveckling som bränsle ekonomin och håller Amerika som kör som en konkurrenskraftig nation. Det är där de gör den största investeringen med dina pengar.

No comments:

Post a Comment