Fakta om erbjudanden Mortgage lån och förhandsgodkännande

Även om många av "pre-godkännande" bokstäver du komma med posten är värdelösa, det finns typer av förhandsgodkännande från långivare som kan hjälpa dig mycket när man köper ett hus. Om du kan få förhandsgodkännande på dina bolån, då du kommer att finna det mycket lättare att få det hus du vill ha snabbt. Om du vill veta mer om förhandsgodkännande för hypotekslån, så här några fakta för att hjälpa dig.

Applicera innan du köper

Även om många människor för att titta på bostäder innan du ansök
Pre-godkännande och pre-kvalificering

Även om du kan ha en bra kreditvärdighet och ett bra jobb och vet att du kommer att tillåtas för en inteckning, är det mycket bättre att tillämpa och få förhandsgodkännande än att helt enkelt vara som redan är kvalificerade. Redan kvalificerade innebär bara att du är berättigad att ansöka om ett hypotekslån, men det garanterar inte det belopp som du får. Men att få ett förhandsgodkännande brev kommer att tala om exakt hur mycket du kommer att tillåtas att låna. Så länge din inte omständigheterna förändras, är detta belopp garanteras.

Komma förhandsgodkännandet

För att få förhandsgodkännande behöver du bara att hitta rätt långivare för dina behov och sedan tala med dem om förhandsgodkännande. De kommer att utföra nödvändiga kontroller och ger dig ett förhandsgodkännande brev, varefter du kan börja söka efter ditt drömhus.

Om man tittar på rätt hem

Om du har förhandsgodkännande, då vet du exakt hur mycket du har råd att spendera på en fastighet, och det kan begränsa din sökning ned till bostäder i den här prisklassen. Detta kommer att hjälpa dig att hitta en bostad som passar dina behov mycket snabbare, och så gör köpa enklare.

Mer förhandlingsposition

Om du har förhandsgodkännande på dina bolån, då du kommer att märkas på samma sätt som en köpare som betalar kontant. Du har redan medel på plats, så att säljaren är mer benägna att acceptera ett erbjudande omedelbart, även om det är lägre än det pris uppskattning. Detta eftersom de kan vara mer säkra på att deras hus säljs, och så tar den från marknaden i avvaktan slutet av försäljningen.

Snabbare försäljning stängning

En av de längsta delarna av hus att köpa och sälja är stängning av försäljningen. Om du har samtyckt till att köpa ett hus, men inte har en inteckning på plats, då kan det ta tid att ordna pengar, och du kanske märker att du inte kan få de medel som behövs. Om du har förhandsgodkännande medlen är redan garanterade, och att man kan driva igenom den transaktion mycket snabbare. Denna kommer att köpa ett hus mycket mindre stressande, och hjälper dig att få hem du verkligen vilja.

No comments:

Post a Comment