Finansiella reformen Lagstiftning - Några Höjdpunkter

Många av er har frågat dig själv, "Hur återställer jag min kredit?" Efter ekonomin tog ett nedgång några år sedan fann många människor sig i ytterst svår finansiell situation och kändes enda sättet att sätta mat på bordet var att debitera dagligvaror till deras kreditkort. När räkningarna kom, det fanns inga pengar att betala dem (och alla vet att du inte kan betala av plast med mera plast!).

Som ett resultat kredit reparation bolaget efter kredit reparation företag började fjädrande igång an
Nyligen har senaten diskuterat Återställa amerikansk finansiell stabilitet Act av 2010, vilka Många hoppas kommer att bli det frälsande nåd att så många konsumenter behöver. Om passerat, agera kommer:

1. Ge stat statsåklagare befogenheten att spela en roll i upprätthålla bestämmelser skapats av Consumer Financial Protection Bureau.

2. Säkerställa att debet förmedlingsavgifter, även kallade svepa avgifter ", är proportionella på förädlingskostnaderna och allmänt rimliga.

3. Tillåt kreditkortsföretag skapa minsta köp våningar när kunder betala med sina bankkort eller kreditkort.

4. Hårdhandskarna mot skuldreglering och skuldsättning företag förhandling (vilka är långt annorlunda än en vanlig kredit reparation företaget), kräver dem att tillhandahålla detaljerade upplysningar och begränsa avgifter de är får debitera.

Allt som allt gör lagen inte har ett svar för människor att ställa frågan "hur kan jag återställa min kredit?", Även om det fortfarande är möjligt för senatorer att arbeta i vissa ändringsförslag för att behandla frågan.

No comments:

Post a Comment