Tips på att skapa ett Professional Projection resultaträkning

En resultaträkning för ett företag är centralt för att förstå finansiella ställning i bolaget. Det hjälper en att dra en slutsatsen att om ett företag går med vinst eller förlust. Inom finans termer, det är en sorts balansräkning där inkomster av ett företag nämns tillsammans med kostnader som företaget gjort för dessa särskilda varor ur vilka inkomster samlas. Intäkt är den mängd pengar som samlas in från försäljning av varor, utan där investeringen och avgifter produktion inte utesluts. Det är< också känt som resultaträkning.

Sedan planerade resultaträkningen görs för ett viss tid därför är det brukligt att man ska förbereda den noga. Detta är ganska viktigt att avgöra framtiden för ett företag och även påverkar verksamheten i hög utsträckning. För det första beräkna branschen procentsats med vilken du får en uppskattning ditt bidrag till branschen som du tillverka produkter. För det andra uppskattar de totala intäkterna som du skulle kunna samla in genom att sälja dina produkter. När du har räknat på vinst, bör du räkna de pengar du har spenderat i produktionen av varorna. Lämna inte några kostnader som du har använt. Efter alla dessa åtgärder har utförts beräkna din Bruttoresultat.

Det är lätt för småskalig industri att utarbeta en preliminär resultaträkning manuellt. Men för de flesta människor jobbet är tungrott. Att göra det mer exakt, mallar dess XLS har skapats av många företag. Olika mallar har utformats för små företag och stora företag. Där finns i allmänhet två typer av resultaträkningen nämligen ett steg och multi-steget. Den förra typen är en där intäkter och kostnader kolumner kombineras till en. Å andra sidan flera steg används vid beräkning av bruttovinst och inkomster som är avgörande.

No comments:

Post a Comment