Livet i en Bond

Timing är allt. Här är då händelseförloppet i livet av en obligation. Vi beskriver ett bud obligation som krävs för att följa en entreprenör förslag om att utföra offentliga arbeten.

Det är tyvärr vanligt att entreprenörer att vänta tills de beslutar sig för att bjuda ett visst projekt innan du försöker ordna sin bindning. Verkar som erbjudandet datum är alltid "i morgon vid 9:00!" Detta är inte det bästa sättet att fortsätta. En bankgarantier bör ordnas före behovet av det första obligations
Nästa, det specifika projektet anses vara. Förhoppningsvis är det inom det finansiella förmåga och expertis för sökanden entreprenören. Borgensförbindelser normalt inte kommer att ge ett bud obligation om de inte också är villiga att tillhandahålla angivna prestanda och betalning Bond som krävs av den vinnande anbudsgivaren.

Om klienten vinner projektet, en utmärkelse brev utlöser behovet av utfärdandet av prestanda och betalning Bond. Normalt finns det en premie, oavsett avtalets löptid (ingen förlängning).

Efter mottagandet av avslutat projekt, Performance och betalning Bond släpps och ett underhåll Bond får krävas för ett eller två år. Ytterligare ett bidrag kan betalas. Vissa borgen ger det första året gratis efter deras Performance Bond på samma avtal.

Ytterligare bundna projekt hanteras snabbare. Endast ett specifikt projekt utvärdering är nödvändig. Regelbundet, är den grundläggande garant data uppdateras - t.ex. årsskiftet eller delårsrapporten, arbete i processen tidtabeller mm Om öppen kommunikation upprätthålls med garanterna, och de är övertygad om, en säkerhet förhållande kan växa över tiden, samma som ett bank-kredit.

No comments:

Post a Comment