Online Bank CD Priser TX (Texas)

Så idag kommer vi ge dig några On-line CD erbjudandet i TX. Texas är en stor stat, så innebär det enorma räntor. Jag har hört att kackerlackor är lika stora som skateboards och spindlar är så stora som bilar. Min favorit är Bus storlek Jackolopes. Men jag avvika. Låt oss kolla in det intyg räntor.

USAA Federal Sparbank - San Antonio, TX (FDIC # 32.188)

USAA fastställdes på 1983. De är ca $ 32,6 miljarder och fint lönsam. Kanske det är ett Texas sak. Stora stater, stora vinster. De är infö
Comerica Bank - Dallas (FDIC # 983)

Kontrollera först-ut FDIC #. upprättas den 5 mars 1849. Detta är gammal. De var även The Detroit Bank och Trust Company. De bytte namn 1982 till Comerica Bank-Detroit (Ja, med ett litet "d"). De svalde ner nästan varenda bank i Michigan. År 1991 avskaffas de "-Detroit. De fortsatte sluka banker i hjärtinfarkt, CA, FL och TX. Slutligen i 2007 Comerica Bank flyttade till TX. De är stora, ca $ 67,6 miljarder euro, men de är inte hemma i TX. De har 1.00% APY upp till 1Y och en 2,00 $ APY för ett 2-års CD till 10-åriga CD. De var lönsamma för året ändå. Detta är sällsynt i dessa dagar.

Den amerikanska National Bank of Texas - Terrell, TX (FDIC # 23474)

Jag älskade bara namnet på banken. Men förhoppningsvis, inte blir det inte ett omen för nationalisera banksystemet. ANB of TX är cirka 2 miljarder dollar i tillgångar och även lönsamt. Så från vad jag hittade, för det mesta har TX en solid bas av banker. American National fastställdes på 1981. Med ett namn som "The American National Bank", tänkte jag för säker på att detta skulle bli en oldie. Betygsätt uppgifter inte var tillgängliga på deras hemsida.

Garanti Bank - i Dallas, TX (FDIC # 32618)

Garanti Bank har en intressant produkt, som JumboUp CD. Den är en uppsättning CD och endast kräver en första insättning på $ 10,000. De har ett 16-månaders och 24-månaders alternativet. De kurser step-up var fyra månader och 6-månader. Räntorna genomsnitt ut till en respektive 2,22% APY och 2,32% APY. Ett problem är Guaranty banken också har en 1-år och sexton månader CD som betalar en bättre) avkastning. Dock betalar de steg upp (eller JumboUp) 24-månaders CD en högre avkastning än den fasta två år. De var etablerade på 1988. De är cirka 15 miljarder dollar i tillgångar. De har en förlust på cirka $ 420 miljoner. Aj! Det är vägen ner från en $ 89 miljoner dollar vinst under 2007. Håll dig borta från fritidsbåtar

Texas Capital Bank, NA - Dallas, TX (FDIC # 34.383)

Texas Capital är ett av de barn i gänget. De har fastställts på 1997, men är redan 5,1 miljarder dollar i tillgångar. Och en annan lönsam Texas Bank. Utan tyvärr online-satserna hemsk. Top ränta är 1,21% APY. Jag verkligen börjar oroa här.

No comments:

Post a Comment