Regeringen Business Grant - Six Fakta till Obs

1. Var ansöker?

Om du vill ansöka om ett statligt företag ge sina lika enkelt som att kontrollera med din kommun eller forska företag bidrag från kommuner via Internet. Du kan enkelt igenom alla olika bidrag som bör anges på regeringens webbplats.

2. Mötes dig.

Det första steget är att bedöma vilka regeringsärenden bidraget kommer att passa behoven i just din organisation. Varje bidrag erbjuder olika fördelar och stöd kan sista från några veckor till månader eller tom år. Några utbudet
3. Har du rätt?

Eftersom varje bevilja erbjuder en rad fördelar kommer varje har också en lista kvalifikationer som du behöver möta eller iaktta. Vissa Administrationsbidrag kan tillgodose vissa företagssektorer endast eller rikta ett viss etnisk grupp eller kan exempelvis anpassas till stödja kvinnors företagande. Kontrollera med bidraget officer vad deras krav och förvissa om du kan uppfylla dem innan du tror ens att lämna en ansökan.

4. Ansökan

Statsrådets verksamhetsområde bidrag kommer kräver att du inge ansökan. Detta är mycket troligt kommer att ett standardiserad insamling dokument du måste fylla och bifoga ert förslag att. Jag kan inte betona vikten av sammanställa ansökan så detaljerat som möjligt. Om du är osäker på någon av de detaljer eller önskemål, tveka inte att kontakta bevilja officer för förtydligande. Ofullständiga eller felaktigt ifyllda ansökningar orsaka i bästa, förseningar i processen och i värsta, ett förkastande av ert förslag.

5. Efter Up

När du har skickat in förslag Det är viktigt att hålla kontakten med bidraget officer. Oavsett om du väljer att motsvara skriftligen eller per telefon bör du hålla kontakten, så att du kan lämna alla ytterligare upplysningar som bidraget organisation kan behöva. Denna låter dig även spåra hur din verksamhet bevilja förslag.

6. Efter godkännande

Det är viktigt att ihåg att gång er regering verksamhet beviljas; att det kommer ta tid att frisläppa medlen och genomföra andra stöd utlovas i bidraget. Vara säker att du har tillräckligt medel i reserv att hålla din organisation i drift om det är en ny venture. Du arbetar nära med bidraget organisationen eftersom medlen och stöd beviljas och levereras. Bidraget organisationen kommer förvänta du leverera regelbundna lägesrapporter som anges i avtalet. Du förväntas att verka inom de parametrar som anges i bidragsöverenskommelsen och underlåtenhet att säga kan leda till indragning av biståndsmedlen och stöd.

No comments:

Post a Comment