Sätt in pengar på ditt Kosmetisk Kirurgi

När ditt försäkringsbolag inte betalar för kosmetisk kirurgi för att det är val, och du inte har pengar på banken för att betala i förskott, vad är dina alternativ? Har du vänta tills du spara upp tillräckligt med pengar innan man kan få ansiktslyftning, bukplastik, bröst-eller höjningen som du vill? Detta är förstås, beror på din privatekonomiska situation. Du måste dock kontrollera de valmöjligheter innan du ens gå på din första utvärdering.

Beroende på kirurg du väljer, är det möjligt du k
Ett annat alternativ är att använda ditt kreditkort om du har tillräckligt tillgängliga för att finansiera ditt plastikkirurgi. Finansiering detta sätt innebär att du inte behöver betala handpenning, och du har lågt lägsta utbetalningar. På den negativa sidan, är kosmetisk kirurgi dyr, så du kommer att snärja en stor del av din kreditgräns. Naturligtvis om du är finansiellt sunda och har ett betydande kreditgräns kan den ha inte en skadlig effekt, särskilt om du har ett kort med en lägre än genomsnittlig ränta. Om du hade planerat betala en avbetalning kan du göra också att och satte saldot på ditt kreditkort. Detta kommer minska mängden din kreditgräns att du binda upp med din operation.

Ett tredje alternativ är ansöker om personligt lån på din bank. Naturligtvis för dem som har mindre än perfekt kredit kan de behöva att erhålla vissa säkerheter t.ex. fastighetsbranschen eller ett motorfordon, men det alltid möjligt. Om du redan har en equity kredit, kan du använda den också, vid rättvis skriva en kontroll mot din saldo. Det finns alltid sätt du kan komma med medlen du behöver för olika saker, däribland plastikkirurgi. Du kan även välja att ta ett lån mot din 401K planen om du har en, eller ta ett lån mot ditt sparkonto och andra tillgångar du äger. Göra vissa du vet du kan hämta finansieringen innan du går några längre än det inledande samrådet. Kontrollera att du kan betala för kirurgi innan du schemalägger den och snärja fältskärns schema.

No comments:

Post a Comment