Hur får man en räntefri kredit rapport Online

En kreditupplysning kan förse dig med alla viktiga uppgifter som du behöver veta om din kredit historia under de senaste åren. Bra, kan du nu själv begära din kredit post och ta emot det på nätet. Med bara en liten tid och utan utövar alltför stor ansträngning kan du nu få en gratis online kreditupplysning.

Beställning och övervakning din kredit historia årligen och bekanta dig med dina rättigheter om kreditupplysningsföretag är viktigt för dig att skydda din integritet. På webbplatsen namngi
Det finns topp tre kreditbyråer där du kan begära en kopia av din kredit information. De nämnda stora aktörerna i kreditupplysningsföretag är Experian, Trans unionen och Equifax. Dessa kreditvärderingsinstitut har en kopia av din personliga information, kredit historia och din kredit värdering också. Alla dessa uppgifter kommer att tas i en rapport per år. Om du vill fråga en av de kreditbyråer att förse dig med din kreditvärdighet, bortsett från ditt gratis exemplar årligen, då du kommer att få betala för sin serviceavgift.

Ja, har du tre kredit poster och de är inte samma sak, men det är inte nödvändigt att ha alla de tre betänkandena samtidigt. Om du vill kan du få din rapporterna för fri var fjärde månad genom att erhålla en rapport från ett organ under årets lopp. Men om du har blivit ett offer för en identitetsstöld, är det tillrådligt att få alla dina tre kreditkonton på samma gång.

Särskilda villkoren när du kan få en gratis kopia av din kredit rapport

Ibland på grund av särskilda omständigheter, kan du få en kopia av din rapport gratis bortsett från din årliga gratis exemplar. Du har rätt till en kostnadsfri kredit rapport enligt nämnda omständigheter:

o Om din kredit inte har fått, bör du be om en kopia för de kommande 60 dagarna

° Om du är under offentligt socialt bistånd

° Om det finns förändringar i din kredit information baserad på din begärda utredningen

o Om det efter arbetslösa, beslutade man att ansöka om arbete

° Om du har utsatts för ett negativt beslut i din anställning på grund av en uppgift att ditt kredit-konto har

o Om filen har felaktig information på grund av identitetsstöld eller bedrägeri

Varför ska du dra nytta av en räntefri kredit rapport Online

Online förvärv av en gratis kredit post kan vara så enkelt som besöker en sajt på nätet och kontrollera eller klicka på vad du vill till exempel "fri kopia av min kredit rapport och skicka in det. Till skillnad från andra webbplatser, kommer årliga Credit Report inte att debitera dig för visning kontot. Den erbjuder snabb och enkel transaktionerna som är gratis, förutom om du begär för din kredit värdering. Här är några av anledningarna till varför du borde ta möjligheten att få en gratis kopia av din kredit historia:

1. Att hålla sig borta från ID Stölder och bedrägerier

Identitetsstöld händer när en person använder sig av din personliga information som personnummer eller kreditkortsuppgifter för att utföra bedräglig verksamhet. När du får gratis rapporten online kredit, kontrollera den noggrant och se till att ingen har minskat din kredit värdering genom för identitetsstöld. Om i fall du hittar felaktiga uppgifter i din fil, så omedelbart kontakta din kredit presidium eller kreditkortsföretaget som är inblandade och be dem att ändra felaktiga uppgifter.

2. Att kunna Korrekt falskt eller felaktig information

Det har konstaterats att en av fyra kredithistorik har allvarliga fel, och de flesta av dessa är dåliga nog att inverka negativt på en persons rätt att göra ett lån. Kreditupplysningsföretag har förfinats och strikta regler för kreditupplysning men det kommer fortfarande att misstag. Det finns tillfällen då gamla detaljer är fortfarande i din rapport när de skulle utelämnas. Få en kreditupplysning på nätet är ett utmärkt sätt att se till att din kredit information och personuppgifter är korrekta och uppdaterade innan du bestämmer dig för att ansöka om nytt kreditkort eller ett lån.

3. Kringgå rubbning Credit överraskningar

Kontrollera din kredit värderingar är ett bra sätt att undvika att fälla på en pinsam situation. Det får inte bara sparar din tid och ansträngning, utan också kan hjälpa dig att bygga ett mer välgrundat beslut under en lång rad finansiella situationer.

Med alla dessa ovan nämnda fördelar, du har tillräckligt med skäl till varför du bör utnyttja en gratis kreditupplysning webben.

No comments:

Post a Comment