Bank of America Review - stor bank kan få i Kunder - Kan det behålla dem?

Bank of America, med huvudkontor i Charlotte, är North Carolina en bank jätte. Som en stor bank, tvåa i innehav endast till JP Morgan Chase, Bank of America lockar många kunder av de enorma antal platser och den enorma tjänsteerbjudande av produkter. Vissa kunder söker sig stora banker som Bank of America för känslan av trygghet, andra blir kunder som standard som Bank of America slukar övriga institutioner som Merrill Lynch och FleetBoston Financial Corp Många kunder lockas till konkurrenskraft
Bank of America: s breda utbud av produkter är ett plus

Bank of America är utan tvekan en fullservice bank som erbjuder om alla finansiella produkten en bank kunden kunde önska inklusive kontroll konton, sparkonton, bostadslån, lån skolan, billån, lån verksamhet, bankcertifikat, kreditkort, mäklartjänster och mycket mer.

Bank of America's Alternativ Kundtjänst:

Bank of America har filialer i de flesta medelstora till stora städer i Förenta staterna. De har också en webbplats, bankofamerica.com, för kontoåtkomst och näbb betala. Dessutom erbjuder webbsidorna ett myriad av telefonnummer kundservice nummer.

Kan Kunderna har en "Happy Meal" vid ett Super-sized Bank?

De flesta kunder är nöjda med urvalet av produkter erbjuds av Bank of America. De som har bra kredit har funnit det lätt att få konkurrenskraftiga priser. Många har dragit nytta av tillfälligt låg, gjorde åtminstone den lägsta betalningarna i tid och utdelning balansen innan den kurs skjutit i höjden. Dessa är de glada kunder.

Även om produkterna är stora och priserna är konkurrenskraftiga, många kunder samma historier om frustration kundservice. Missnöjda kunder är sprängning i Forum om negativa erfarenheter telefonsamtal till Bank of America reps kundservice.

Våra egna erfarenheter av Bank of America har tagit telefonsamtal resulterar i långa håller, många ägarbyten, olösta frågor och kund reps service som verkar vilja passera oss av.

Å andra sidan har våra erfarenheter med Bank of America webbplats varit gynnsam. Den är lätt att få tillgång, lätt att använda och fort.

Bank of America erbjuder också många ekonomiska incitament att ta in nya kunder. Som med alla finstilta, med Bank of America du bättre läsa den noggrant. Till exempel kommer en 50,00 $ kontant gåva för att öppna en nytt konto endast ske 50 dagar senare och ibland schablonbelopp för avgifter minska "gåva" innan du någonsin få det.

Bank of America meddelade nyligen Brian Moynihan som ny VD. Moynihan erkänner, "Vi har en hel del arbete att göra, och jag färdig."

Bank of America har ett imponerande antal tjänster och produkter men tyvärr många kunder känner sig som ett nummer, och inte en mycket hög en, när man hanterar detta stora bank.

No comments:

Post a Comment