Information Om Revisioner

En revision är en utvärdering av ett person, organisation, system, process projektet eller produkt. En revision skulle utföras för att bestämma styrka och tillförlitlighet.

Ett företag kommer utföra ett redovisningsrevision bevisa att dess finansiella rapporter verkligen företräder sin ställning på marknaden och bedöma rättvisa genom vilken ett inredningsföretag Årsredovisningarna presenteras av dess förvaltning. Den är utformad för att minska eventuella möjligheten att missa eller falsk info
En finansiell revision utförs vanligtvis gång om året innan ett Företaget släpper dess finansieringsöversikt. Interna revisioner utförs av arbetstagarna i företag så att de lätt kan ta reda på några problem. Externa revisioner är oberoende personal tilldelat av ett revisionsfirma att utvärdera bokslut. Flesta externa revisorer är anställda av redovisningsfirmorna gång om året för deras årlig revision.

Det finns 4 skeden en revision: Planering och riskbedömning, Interna kontroller testning, Materiella förfaranden och avslut.

Planering och riskbedömning

Planering och riskbedömning börjar med att förstå vad verksamheten gör och hur den fungerar och utarbeta eventuella risker. Interna kontroller testning. Nästa steg är den interna kontrollen testning som innehåller kontroll av datasäkerhet, konto avstämningar och hur många personer som behövs för att utföra uppgifter. Den starkare den interna kontrollen är lättare detta är för revisorn.

Materiell förfaranden

De materiella förfaranden etappen samlar belägg för att de siffror som gjorts i redovisningen är tillförlitliga. Revisorer lita på scenen när den interna kontrollen är stark.

Slutförandet

Sista skede av revisionen används att sammanställa ett rapport till chefer företagets som detalj alla viktiga frågor / frågor som framkommit under revisionen.

Det finns nu verktyg som har utvecklats för att utföra revisioner använda en dator. När en människa är att utföra en revision är det mycket svårt att se och registrera varje enskild handling så de bara visa ett urval. En datorstödd revision Tool (eller CAAT) kan analysera stora datamängder letar efter anomalier. Skillnad en människa kunna se över alla transaktioner testa alla data och leta efter duplikat transaktioner. De kan testa 100% av uppgifterna och inte bara ett urval.

De fyra största revisionsbyråerna i världen ofta kallat "the Big Four". De är: PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young KPMG och Deloitte.

Revisionsrätten måste "folk människors eftersom de kommer ofta arbeta med en stor team av revisorer. Riskhantering är en mycket viktig del av jobb och eftersom en internrevisor kanske du väl personen i bäst position se nya möjligheter eller områden noterar fara av ert företags. Du måste också vara helt pålitliga eftersom du kommer att titta på en hel del mycket konfidentiell information. Du måste dessutom vara villiga att kontinuerligt lära och utveckla som nya förordningar och standarder alltid införs. En revisor som håller upp med framväxande standarder och sedan tar dem i praxis kommer att populära. Du måste kunna skriva era rekommendationer i en lätt att följa och tydligt sätt eftersom folk som läser dessa granskningar är inte expert på riskhantering och redovisning samt de behöver för att kunna förstå den.

Om du är ett revisor eller tror att du ha kompetens att bli en revisor det finns många alternativ tillgängliga för dig att studera och söka ett revision jobb.

No comments:

Post a Comment