Offshore Banking - Varför det är lagligt och kommer aldrig vara förbjudet

Även om denna artikel om offshore banking skrevs för USA person, kan den appliceras till nästan alla länder. Du måste kontrollera med lagstiftningen i ditt eget land för att se om följande är sant för dig även. Vissa detaljer kan vara olika utan allmänt det är sant för de flesta länderna sedan många lagar antagits med amerikansk lag som sin guide.

USA kommer aldrig att ha och framför allt läge inte vill ha en lag som förbjuder tagande av pengar ur USA Varför? Eftersom inget land som trivs på
Om USA hade en konstig lag som begränsar eller förbjuder förflyttning av US dollar från inom USA till utanför USA, sedan i USA inte skulle ha några världshandeln. Utomeuropeiska företag skulle inte kunna köpa amerikanska varor och tjänster eftersom de inte skulle ha några amerikanska dollar. Dessutom skulle USA-baserade företagen inte ska kunna köpa varor och tjänster utomlands, eftersom det i dessa länder företagen i detta område inte skulle kunna acceptera US-dollar om det fanns någon internationell rörlighet för pengar tillåts via offshore banking.

Dessutom kommer alla offshorebolag alltid att kunna öppna offshore bankkonton i namn av sitt företag och de kommer alltid att kunna dra nytta av höga möjligheterna avkastning investeringar fritt i namnet på deras företag. Detta är därför det är viktigt att få ett offshore bolag som bildats billigt och öppna bankkonton i namnet på ditt offshore bolag nu, medan lagarna är mest gynnsamma.

Just nu samtliga invånare eller medborgare i USA, får lagligt flytta sina pengar till de flesta något land i världen de vill. Det finns ingen begränsning för 99% av människor på det belopp som de rör sig, när de flyttar, eller hur de flytta den. Men om du vill flytta dina pengar till Iran eller Nordkorea du kan ifrågasättas. Men enligt lag, du behöver rapportera till den amerikanska regeringen varje förflyttning av kontanta medel eller vissa penningpolitiska instrument för att du tar ut ur landet på $ 10.000 eller mer. Det är lagligt att ta ut ur landet, men olagligt att rapportera det. Men i en annan artikel skall vi se att detta inte avser offshore banking.

Om du har en kontroll eller sparkonto i en bank i ditt land, oddsen är att du har betalat inkomstskatt för de pengarna redan. Därför är den enda ytterligare skattesänkningar skyldighet du har på att pengar är att betala någon inkomstskatt till er regering om den ränta banken betalar för denna reserv. Om du inte du skulle få i trubbel, eftersom din bank rapporter ditt intresse till skattemyndigheterna som en fråga om skyldigheten.

Ditt utländska bankkonto kan även ackumuleras intresse om du har ett räntebärande konto inrättas. Därför, för att hålla saker rättslig du bara rapportera den intjänade räntan på din inkomstdeklaration årligen och betala skatt som skall betalas av den intjänade räntan. Om du har kapitalvinster från några lager att din bank köpts för eller från någon hög avkastning investeringen kan du rapportera dessa även på din skatt och betala eventuella skatter betalas av dessa kapitalvinster. Detta håller offshore bank juridiska för dig.

Denna artikel är styrs av internationella upphovsrättslagar och regleras av lagstiftningen i Ezine artiklar. Kränker deras regler kommer att straffas så långt möjligt.

No comments:

Post a Comment