Money Merge konto

Det har varit en stor år för min man och mig. Vi hade vårt första barn och nyligen stängd den vår första hem eftersom vår stad hem mådde lite ombonad med våra nya tillägg. Med tanke på nuvarande situationen på bostadsmarknaden, vi var mycket lyckligt lottad att kunna göra en vinst på vår stad hem och få den finansiering som krävs för vårt drömhus.

Undertecknande den streckade linjen och ta emot nycklar var en fantastisk känsla, då vi nu hade 5.000 kvadratmeter och ett tunnland vackra egendom
Jag hade hört från vänner och bekanta om annat tidiga planer inteckning Utdelning som fanns tillgängliga. Ett sådant program som vi kom över som verkade ha rave recensioner var Money Sammanfoga Konto, erbjuds av Förenade First Financial.

I enklaste av termer, bemyndigas Money Sammanfoga Konto system villaägare med förmågan att minska kapitalbeloppet på deras inteckning, vilket minskar intresse att intjänas på den totala lånet. Drivkraften av programmet är en avancerad kredit (ALOC, också känt som ett hem kapital kredit eller HELOC). För att kvalificera sig för en HELOC måste husägare har eget kapital i deras hem. Min man och jag köpte vårt nya hem under den första fasen av ett bostadshus projekt. Eftersom värdet av bostäder har ökat, vårt hus senare uppskattade genom längden på den andra och den tredje fasen. När en husägare har godkänts för kredit, de är redo att använda pengar Sammanfoga konton. The HELOC måste också kunna fungera som liknar en kontroll konto.

När som helst du sätter inkomst på ditt primära checkkonto, du överföra det till kredit och tala om pengar Sammanfoga konto hur mycket deponerades. Med tiden kommer det system instruera dig att lägga en viss extra pengar till det primära saldot på ditt lån, vilket gör räntan att sjunka. Baserat på insättningar du gör, Money Koppla konto använder förväg algoritmer för att beräkna hur mycket extra du ska betala och när. Slutresultatet är att skapa störst besparing räntan möjligt.

USA Första finansiella föreskrivs av seminarier för personer som är intresserade att lära mer om pengar Koppla kontot. Min man och jag deltog i en och skulle verkligen rekommendera den till någon av våra vänner och familj, vi tyckte att seminariet vara informativ, pedagogisk och hjälpte oss att inse att pengar Koppla konto är en system apt för oss och vår situation.

No comments:

Post a Comment