Vad är statliga bidrag används till och Hur kvalificerar jag mig?

I USA, federala bidrag ekonomiskt stöd som utfärdats av Förenta staternas regering ur den allmänna federal inkomster. Privata icke-vinstdrivande organisationer kan utfärda bidrag t.ex. stiftelser, icke-vinstdrivande företag eller välgörenhetsorganisationer, är alla kollektivt refererar till som välgörenhetsorganisationer. Utanför USA stipendier, subsidier eller subventioner användning i liknande mode genom regering eller privata välgörenhetsorganisationer att subventionera program och projekt so
När en upphandlande myndighet förväntar sig att bli betydligt deltar i ett projekt (utöver rutinmässig övervakning och tekniskt stöd), kräver lagen användandet av ett samarbetsavtal i stället. När regeringen är upphandlar varor eller tjänster för egen direkt fördel, och inte för en bredare allmänhet behöver därför rätt användning av ett federalt kontrakt.

Den federala regeringen anslår tiotals miljoner dollar till olika agenturer varje år ge bidrag till invånare i USA. Stora företag använder privata stiftelser att ge bidrag som skatt avskrivningar och samhällstjänster. Regeringen byrå där du ansöker kommer att skicka ett antagningsbesked med din tilldelning belopp. Kort därefter kommer du att få din kontantbidrag.

Summan pengar att få alla beror på typen bidragsform du söker och din faktiska behov. Bidrag utfärdas kan variera från $ 5,000 till en miljon dollar eller mer. Detta är inte ett lån så de konventionella metoder att få ett lån inte är tillämpliga när erhålla en gratis kontantstöd. Personer som är arbetslösa och konkurs emot bidrag. Du kan söka till så många bidrag som helst.

No comments:

Post a Comment